2016 április 15.

Bajnokok Ligája: Nehéz helyzetben a Szolnok

A Tisza-parti együttes holnap a Jug Dubrovnikkal játszik BL-meccset. Cseh Sándor csapatában azonban sok a sérült, igaz a túloldalon is lesz egy nagy hiányzó.

Szolnok201512

Ahogy arról már beszámoltunk, egy meccset már lejátszottak a BL hetedik fordulójából. A Partizán döntetlent ért el Isztambulban a Galatasaray ellen. Holnap a további öt találkozóra kerül sor. A három magyar csapat közül a Szolnoknak nehéz dolga lesz, hiszen a Dubrovnikot látja vendégül.

A magyar együttes vezetőedzője nem festett rózsás képet a csapatról: “Nem tudom megmondani, hogy mennyire „leharcolt állapotban” érkeztek vissza a trieszti négyek- mondta el megkeresésünkre Cseh Sándor.- Az biztos, hogy minden világverseny után komoly mentális fáradság érződik minden játékoson. Hogy Nagy Viktor, Varga Dénes, Varga Dániel és Vámos Márton mennyire merült le ebből a szempontból, az meccs közben derül ki. Az itthon maradt játékosok nagyon kemény munkát végeztek az elmúlt négy hétben, viszont az előjelek nemhogy nem túl jók, egyenesen rosszak. Kis Gábor ugye hátfájdalmai miatt nem utazhatott Triesztbe, hat napon keresztül kapott infúziós kezelést, természetesen több edzést is kihagyott, ezen a héten kezdte el a komolyabb munkát. Milan Alekszics a szerb válogatott edzőtáborában sérült meg, két hete nem tudja megfogni a labdát. Aaron Younger is sérülten jött vissza az ausztrálok edzőtáborából, ő ráadásul még a válogatott felkészülési meccsein sem tudott játszani.” – mondta Cseh Sándor a klub honlapjának.

A dubrovniki együttesben is lesz egy nagy hiányzó, hiszen a csapat egyik motorja nem épült fel sérüléséből: “Felipe Perrone játékára még nem számíthatok. – ezt maga Vjekoslav Kobescsak a klub trénere mondta a gárda hivatalos oldalán, majd hozzátette: Kemény összecsapásra számítok. A Szolnok egy fantasztikus csapat, mellyel harcolunk a csoport második helyéért. Mindenesetre érdekes és izgalmas lesz a találkozó, amelyet élőben közvetít a Sport 1.

A holnapi összecsapások (április 16., szombat)

A-csoport

19.00 Spandau – Jadran Herceg Novi

20.00 Primorje Rijeka – Olympiakosz Pireusz

20.30 Barceloneta – ZF-Eger (Digi Sport 2, élő)

Tabella:

1. Olympiakosz Pireusz 15 pont
2. ZF-Eger 14 pont
3. Barceloneta 11 pont
4. Primorje 11 pont
5. Spandau 3 pont
6. Jadran Herceg Novi 2 pont

B-csoport

18.30 Szolnoki Dózsa-Közgép – Jug Dubrovnik (Sport 1, élő)

20.30 Pro Recco – A-Híd OSC-Újbuda (M4 Sport felvételről, 0:30-tól)

Korábban játszották:

Galatasaray – Partizán Belgrád 9-9 (2-4, 1-3, 4-1, 2-1)

Tabella:

1. Pro Recco 16 pont
2. Jug Dubrovnik 16 pont
3. Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 15 pont
4. A-HÍD OSC-Újbuda 9 pont
5. Partizan 7 pont
6. Galatasaray 1 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek