2016 december 21.

Bajnokok Ligája: nehéz feladat előtt mindhárom magyar együttes – vélemények a mérkőzések előtt

Az Eger “lehetetlen” feladat előtt, az OSC megpróbál a berlini mérkőzésre koncentrálni, a Szolnok győzelemmel zárná az évet.

Eger-Olympiakosz01

Az Eger lehetetlen feladat előtt (Fotó: Szántó György/archív)

A három magyar együttes közül kettő is idegenben játszik. Az Egernek van a legnehezebb dolga, hiszen a Reccó látogat a hevesiekhez, a csapatot ráadásul sérülések hátráltatják. Sajnos azt kell mondjam, hogy ez egy lehetetlen küldetés. Egy nagyon kemény Magyar Kupa döntőt játszottunk és nagyon sok a sérült a csapatban. Mégis remélem, hogy mindenki motivált lesz, különösen, hogy a Reccot otthon fogadjuk – mondta Dabrowski Norbert az Eger mestere.

Az OSC Berlinben lép föl. A magyar együttes a találkozó esélyese, de Vincze Balázséknak meg kell bírkózni mással is. Kemény mérkőzésre számítok, de elvárom a játékosoktól, hogy jól teljesítsenek. Győzni szeretnénk Berlinben. Mindenki tudja, hogy milyen esemény történtek a városba. Sokat gondolunk az áldozatokra és imádkozunk értük. Biztonságba vagyunk, koncentrálnunk kell a játékunkra.

A Szolnok is idegenben játszik. Cseh Sándor együttese Bresciába látogat. “Sok mindent elárul a Bresciáról, hogy megnyerte az Euro Kupát. Erős csapatról van szó, olasz., és külföldi válogatottak. Mindig nehéz játszani Olaszországban. Szeretnénk nyerni, hogy jó szájízzel zárjuk az évet.”

A Bajnokok Ligája 3. fordulójának programja:

A-csoport:
19.00 AN Brescia (olasz)-Szolnoki Dózsa-Közgép (Sport 2, élő)
19.30 Spandau 04 (német)- A-Híd OSC Újbuda (felvételről, Digi Sport 1, 20.25)
18.30 Olympiakosz (görög) – Nizza (francia)

Tabella: 1. Olympiakosz 4 pont, 2. Szolnok 4 pont, 3. OSC 3 pont, 4. Spandau 3 pont, 5. Brescia 3 pont, 6. Nizza 0 pont

B-csoport:
20.30 ZF-Eger – Pro Recco (olasz) (M4 Sport, élő)
19.00 Waspo Hannover (német) – Partizán Belgrád (szerb)
19.15 Barceloneta (spanyol) – Jug Dubrovnik (horvát)

Tabella: 1. Pro Recco 6 pont, 2. Barceloneta 4 pont, 3. Jug Dubrovnik 3 pont, 4. Eger 3 pont, 5. Hannover 1 pont, 6. Partizán 0 pont

nyilatkozatok: Len mediaHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek