2016 december 09.

Bajnokok Ligája: nagy küzdelemre van kilátás

A Szolnok itthon, míg az OSC és az Eger idegenben szerepel a BL-ben.

vamosmartonszolnokfacebook01

Vámos bombáira is szükség lesz. (Szolnoki VSK/facebook)

Szombaton a Bajnokok Ligája főtáblájának második fordulóját rendezik. Az A-csoportban a Szolnok az Olympiakoszt fogadja. Mindkét együttes az első körben győzelemmel mutatkozott be. A Tisza-parti gárda az OSC-t, míg a görög együttes a Bresciát verte. Az OSC az újonc Nizzához látogat. Vincze Balázs együttesének kötelező lenne a három pont begyűjtése. A Brescia megszerezheti első győzelmét, a talján csapat otthon fogadja a Spandau-t.

A B-csoportban az Eger Belgrádban látogat. A hevesiek az első győzelmükre hajtanak, amire nagyon jó esélyük kínálkozik. A Hannover a Barcelonetát látja vendégül. A papírforma szerint itt sem lesz sok esélyük a hazaiaknak. A harmadik meccsen megismétlődik a tavalyi BL elődöntő, hiszen a Jug Dubrovnik és a Recco csatázik. Ennek a mérkőzésnek megjósolhatatlan a kimenetele.

A Bajnokok Ligája, 2. fordulójának párosításai: (2016. december 10.:)

A-csoport:

18.30 Szolnoki Dózsa Közgép – Olympiakosz

19.30 Olympic Nizza – A-Híd OSC-Újbuda

20.00 Brescia – Spandau 04

Tabella: 1. Olympiakosz Pireusz 3 pont, 2. Spandau 04 Berlin 3 pont 3. Szolnoki Dózsa KÖZGÉP 3 pont 4. A-HÍD OSC Újbuda 0 pont, 5. Nizza 0 pont, 6. Brescia 0 pont

B-csoport:

17.00 Hannover – Barceloneta

18.30 Partizán Belgrád – ZF-Eger

19.00 Jug Dubrovnik – Pro Recco

Tabella: 1. Pro Recco 3 pont, 2. Barceloneta 3 pont, 3. Jug Dubrovnik 3 pont, 4. ZF-Eger 0 pont, 5. Partizán Belgrád 0 pont, 6. Waspo Hannover 0 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.