2016 október 14.

Bajnokok Ligája: jól startolt az Eger és az OSC

A hevesi alakulat átgázolt a Marseille csapatán, az OSC Bresciában nyert a Zvezda ellen.

Eger Bitskey

Az Eger házigazdaként csobbanhat vízbe a hétvégén. A Marseille, a Sport Management és a Mornar ellen tehet nagy lépést a főtábla felé.

Az első találkozón valósággal kiütötte a Marseille-t. Erdélyi vezérletével, aki hét gólt is dobott tizenhárom góllal múlta felül francia ellenfelét. Külön öröm, hogy Hárai is visszatért, így két válogatott centerrel rohamozhatott a hevesi alakulat.

Holnap a Sport Management ellen száll vízbe az Eger, mely csapat az olasz pontvadászat elmúlt szezonjában a Recco és a Brescia mögött harmadik helyezett lett.

A másik magyar BL csapatunk, az OSC Bresciában ugrik vízben az elkövetkezendő napokban. A magyar együttes első ellenfele a Zvezda volt, a szerb együttest 8-7-re verte a csapat, így Vincze Balázs csapata is begyűjtötte első győzelmét. Holnap a Kazany lesz az ellenfél.

Bajnokok Ligája, második selejtezőkör (E-csoport): 

ZF-Eger – Marseille 18-5 (5–0, 1–1, 5–2, 7–2)
Gólszerzők: Erdélyi 7, Bedő 3, Angyal 2, Biros B. 1, Kovács G. 1, Hárai 1, Csucskovics 1, Lőrincz 1, Hosnyánszky 1 ill. Constantin-Bicari 2, Simon 2, Randic 1

Dabrowski Norbert: – A nagyarányú különbségnek örülök, de azt gondolom, nem játszottunk jól. Vannak nehézségeink, ezt mindenki láthatja, azért örülök annak, hogy ilyen simán nyertünk, de ez holnap szerintem kevés lesz. – nyilatkozta az Eger honlapjának 

Paolo Malara: – Az Eger egy nagyon jó és nagyon erős csapat, ezt pedig a mérkőzés első percétől kezdve az utolsóig látni és érezni lehetett. A mi együttesünk elég fiatal és még sok mindent kell tanulnia a vízilabdából. Nehéz helyzetben vagyunk, hiszen nagy verésben részesítettek minket, de próbálunk javítani a következő napokban.

Egri mérkőzések: 

Október 15., szombat:
18.00.: ZF-Eger – SM Verona (olasz)

Október 16., vasárnap:
13.30.: ZF-Eger – VK Mornar Split (horvát)

Bajnokok Ligája, második selejtezőkör, (F-csoport):

A-Híd OSC Újbuda – Crvena Zvezda 8-7 (1–3, 3–3, 1–0, 2–2)

Az OSC mérkőzései:

Október 15., szombat:
19.00 A-Híd-OSC-Újbuda–Sintez Kazany

Október 16., vasárnap:
12.00 AN Brescia–A-Híd-OSC-ÚjbudaHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek