2015 november 28.

Bajnokok Ligája: Izgalmas meccsen az Eger megszerezte első győzelmét

Kiélezett meccsen nyert az Eger a Barceloneta ellen a BL-ben. A hevesi alakulat a mérkőzésen többször is elhúzott ellenfelétől, a vége mégis idegtépő volt…

DSCN9798

Az Eger első győzelmére, még a Barceloneta a harmadik sikerére hajtott.

Jól kezdett a magyar együttes, Erdélyi majd Hosnyánszky révén 2-0-ra vezetett, az első negyedet követően. A második nyolc percben Sztrahinja Rasovics hamar duplázott. A Barceloneta légiósa előbb előnyből, majd ziccerből egalizált. A nagyszünet után Fernandez a katalánokhoz ragadta a vezetést, de nem tartott sokáig, hiszen Vapenski és Biros góljaival 4-3 állt az eredménjelzőn az utolsó negyed előtt. A záróakkordban Szirányi egyenlített. Csucskovics révén  egy előnyből ismét az Egernél volt az előnyt, sőt Erdélyi nagy góljával már kettőre hízott a hazai fór. Tahull előnyből visszahozta a spanyol reményeket két perccel a vége előtt. A továbbiakban még mindkét együttesnek volt lehetősége, de az eredmény nem változott, így az Eger megszerezte első győzelmét a csoporban.

A következő fordulóban a hevesi alakulat a Jadran Herceg Novi vendége lesz december 16-án.

Bajnokok Ligája, harmadik forduló:

ZF-Eger-Barceloneta  6-5 (2-0, 0-2, 2-1, 2-2)
Gólszerzők.: Vapenszki, Hosnyánszky, Hárai, Csuckovics, Biros, Erdélyi, ill. Sz. Rasovics 2, Fernandez, Szirányi, Tahull

Petrovai Márton, megbízott edző: Mélyvíz volt számomra. Nagyon boldog vagyok. Nem tudom, mikor voltam ilyen boldog. Egyik ismerősöm azt mondta, nyerünk egy góllal, én azt mondtam nyerjünk több góllal. Szeretném kiemelni Biros Petit, nem semmi sportember nagyon sokat segített nekem, mindenben. 2-0-nál belaludtunk a mérkőzésbe, ekkor kicsit többet kellett volna mozognunk.

További mai eredmények:

Jadran Carine Herceg Novi-Wasserfreunde Spandau Berlin 9-9 (3-2, 2-3, 3-3, 1-1)
óóGólszerzők: Randjic 3, Ukropina 2, Janovic 2, Banicevic, Pjesivac ill. Stamm 4, Saudadier 2, Cuk 2, Jüngling.

Olympiakosz Pireusz-Primorje EB Rijeka 7-4 (4-0, 1-2, 2-2, 0-0)
Gólszerzők: Vlachopoulosz 2, Mallarach 2, Fountulisz, Ntoskas, Konstantinos Gennidounias ill. Radu, Buljubasics, Echenique, Setka.

Tabella:

1. CN Atletic-Barceloneta 3 – 6 pont
2. Primorje EB Rijeka 3 – 6 pont
3. Olympiakosz Pireusz 3 – 5 pont
4. ZF-Eger 3 – 4 pont
5. Wasserfreunde Spandau Berlin 3 – 2 pont
6. Jadran Herceg Novi 3 – 1 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek