2017 május 26.

Bajnokok Ligája: így látták az edzők – Vélemények a partról

Dabrowski Norbert elégedett, akár csak a Jug Dubrovnik trénere. Theodorosz Vlahosz tudja, hol rontották el, míg a Brescia trénere meglepő nyugodtsággal konstatálta a fiaskót.

EgerBrescia04

A Bajnokok Ligája Final Six első napján a Jug Dubrovnik három góllal is győzött az Olympiakosz ellen, míg az Eger az utolsó negyedben hozta a Brescia elleni találkozóját.

Theodorosz Vlahosz, az Olympiakosz vezetőedzője: Talán túl idegesek voltunk az elején, nagy előnyt adtunk a Jug-nak. Könnyű gólokat szereztek a hibáinkból, ezt nem tehetjük meg Európa egyik legjobb klubja ellen. Keményen küzdöttünk és visszajöttünk a meccsbe. De eztán a védelem megint nem működött.

Vjekoslav Kobescsak, a Jug Dubrovnik vezetőedzője: Az első két negyedben elképesztően jól játszottunk. A harmadikban volt négy-öt perc black-out. Az egyéni tulajdonságainknak köszönhetően ismét vezetéshez jutottunk. A negyedik negyedben nagy küzdelem volt. Nagy győzelmet arattunk, elégedett vagyok.

Dabrowski Norbert, az Eger vezetőedzője: Kemény mérkőzés volt, ahogy vártuk. Fizikálisan a pénteki elődöntők szempontjából a legrosszabb. De azzal nyertünk, hogy fizikálisan az ellenfél fölé tudtunk nőni az utolsó negyedben. A játékvezetői felfogásra is jól reagáltunk.

Alessandro Bovo, a Brescia vezetőedzője: Jól játszottunk, a lehetőségeinket megfelelően használtuk ki. Elégedett vagyok a játékosaimmal, de az eredménnyel nem.

Bajnokok Ligája Final Six, az elődöntőért:

ZF-Eger – Brescia 6–4 (2–2, 1–1, 1–1, 2–0)

Olympiakosz – Jug Dubrovnik 8-11 (1-3, 1-4, 5-3, 1-0)

A Bajnokok Ligája Final Six további programja:

Május 26., péntek:

17:30 5. helyért Olympiakosz – Brescia

Elődöntő – 19.00 Jug Dubrovnik – Pro Recco

Elődöntő – 20.30 ZF-Eger – Szolnok

Május 27., szombat:

15.15 (3. helyért)

16.45 (döntő)

(Fotó: Kertész Gábor)

(nyilatkozatok: LEN Media, vizipolo.hu)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek