2017 május 27.

Bajnokok Ligája – Így látták a vezetőedzők

Mindkét magyar edző elégedett volt, Vujaszinovics nem érti, Kobescsak ismét egy fantasztikus csapatot látott. Edzői vélemények az elődöntők után…egerszolnok2017052603Fotó: Kertész Gábor
Dabrowski Norbert, az Eger vezetőedzője: Meg vagyok elégedve a védekezéssel. Tegnap négy gólt lőttek nekünk, ma hetet kaptunk. A bronzmeccsen két csalódott csapat játszik, a kevésbé csalódott együttes nyerhet. Más kérdés, hogy a Reccónak sokkal hosszabb a kispadja és egy meccsel kevesebbet játszott.

Cseh Sándor, a Szolnok vezetőedzője: Olyan mérkőzés volt, amilyenre számítottunk. Kicsit ólmossak voltak a játékosaim, hiszen tizenhat napja játszottak utoljára mérkőzést. A védekezésen múlt ma minden.

Vjekoslav Kobescsak, a Jug Dubrovnik vezetőedzője: Azt kell, hogy mondjam, egy újabb csodálatos meccset játszottunk. Ez a csapat nagyon tudja, hogy kell ezt. A vezetésünk és a fantasztikus csapatmunka volt az, amivel megnyertük a meccset. Készen állunk arra, hogy megismételjük a tavalyi győzelmünket. Képesek vagyunk rá.

Vladimir Vujaszinovics, a Pro Recco edzője: Nagyszerű csapattal találkoztunk. Meg kell vizsgálnunk mi történt. Túl sok hibát követtünk el. A bajnokság egy hete ért véget, három játékosunk van, akik csak a BL-ben vesznek részt. Talán több időre volna szükségünk, hogy felpörögjünk.

A Bajnokok Ligája mai programja:

Május 27., szombat:

15.15 Zf-Eger – Pro Recco

16.45 Szolnoki Dózsa Közgép – Jug Dubrovnik

(Nyilatkozatok: LEN, vizipolo.hu)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek