2014 október 17.

Bajnokok Ligája: Gólparádé a Kondorosi úton – Egy negyednyi rövidzárlat elég volt a Kazanynak

Az OSC gruppettójában megkezdődtek a Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelmei. A Nyéki Imre uszoda első meccsén a Kazany a második negyedbeli játékának köszönhetően lesimázta a Duisburg csapatát.

Champions League logo bluetext 20132014

Huszonhét gól esett az első találkozón a Bajnokok Ligája D-jelű csoportjában. A második selejtezőkörnek otthont adó Nyéki Imre uszoda közönsége ennyi találatot és orosz győzelmet láthatott az első találkozón.

A Kazany bekezdett az első negyedben a hajrára már 4-0 volt az orosz csapat előnye, innen kapaszkodott vissza a Duisburg 4-3-ra, köszönhetően Ianc, Schüler és Kalberg találatainak. A második negyedben már nem tudta tartani a német csapat a lépést ellenfelével. 6-0-ás etapot produkált a Kazany. Timakov vezérletével, aki kétszer is eredményes volt már 10-3 volt a fordulásra az eredmény.

A harmadik nyolc percben aztán kezdett felébredni a Duisburg, hiszen 4-3-ra megnyerte ezt a negyedet, de még mindig hat volt közte. A záróakkordban pedig elég volt tartani az eredményt Zoran Ivanovski együttesének a vége 17-10-es kazanyi győzelem lett.

Bajnokok Ligája, D csoport nyitómérkőzés:

ASC Duisburg – Sintez Kazany 10 – 17 (3-4, 0-6, 4-3, 3-4)
Gólszerzők: Schüler 3, Ianc 2, Kalberg 2, Eidner 1, M. Grohs 1, D Grohs 1 illetve Timakov 4, Kavacic 3, Nagaev 3, Rizhov 3,  Shepelev 2, Pliskevich 1 , Zhitnik 1

A nap másik találkozója:

18:50 DIGI Oradea – A-Híd OSC Újbuda

A további program

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.