2016 március 12.

Bajnokok Ligája – “Fontos” mérkőzések jönnek – vélemények a mai találkozók előtt

Ma mindhárom magyar együttes begyűjtheti a három pontot a BL-ben. Dabrowski energikus ellenfélre számít, Cseh Sándor taktikáról és egy hiányzóról beszélt, míg Vincze Balázs bizonyítana csapatával.

általanos kép0123

Mindhárom magyar együttes vezetőedzője bizakodó csapata mai mérkőzése előtt. Ezen kívül az Olympiakosz-Barceloneta valamint a Jug Dubrovnik – Recco meccs pikáns lehet, mindkét összecsapás igen szorosnak ígérkezik.

Dabrowski Norbert, az Eger vezetőedzője: Egy fiatal csapat lesz az ellenfelünk, amely energikus vízilabdát játszik, nem lesz könnyű dolgunk.

Cseh Sándor, a Szolnok vezetőedzője: A Galatasaraynak öt külföldi játékosa is van, akik ott voltak az Eb-n, rájuk épül az együttes, de a cseresoruk nem annyira erős. Fárasztani kell őket. Stefan Mitrovics nem játszik szombaton, de remélhetőleg nélküle is megnyerjük a mérkőzést.

Vincze Balázs, az OSC vezetőedzője: A Bajnokok Ligája Final Six forog kockán. Már bizonyítottuk, hogy jobbak vagyunk, mint a Galatasaray, most meg tudjuk mutatni, hogy a belgrádi vereség rossz időszakban jött, mikor a csapat átlag alatti teljesítményt nyújtott.

Theodorosz Vlahosz, az Olympiakosz vezetőedzője: Ez egy nagyon fontos meccs, a győztes nagy lépést tesz a BL Final Six felé. Otthon játszunk, jó erőben vagyunk. Igyekszünk győzni.

Chus Martin, a Barceloneta vezetőedzője: A eredmény nagyon fontos. Az Olympiakosz nagy erős csapat otthon, nekünk erre készülnünk kell. A győzelem nagy lépést jelentene a Final Six-hez. Minden energiánkat és koncentrációnkat erre a meccsre fordítjuk.

Bajnokok Ligája, 7. forduló:

A-csoport:

2016. Március 12., szombat
16.15.: ZF Eger – Jadran Herceg Novi (Digi Sport 3, élő)
19.00.: VK Primorje Rijeka – Spandau 04
19.30.: Olympiakosz Pireusz – CNA Barceloneta

B-csoport:
18.30.: Szolnoki Dózsa-Közgép VSC – Galatasaray (Sport 2, élő)
20.30.: VK Jug Dubrovnik – Pro Recco
20:30.: A-Híd OSC-Újbuda – VK Partizan Beograd (M4 Sport, élő)

Az A-csoport állása:
1. Olympiakosz Pireusz 12 pont
2. ZF-Eger 11 pont
3. CNA Barceloneta 11 pont
4. Primorje Rijeka 8 pont
5. Spandau 3 pont
6. Jadran Herceg Novi 2 pont

A B csoport állása:
1. Pro Recco 15 pont
2. Jug Dubrovnik 15 pont
3. Szolnoki Dózsa-Közgép 12 pont
4. Partizan Belgrád 6 pont
5. A-Híd-OSC-Újbuda 6 pont
6. Galatasaray 0 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek