2015 november 11.

Bajnokok Ligája: Edzői reakciók a második forduló előtt

Ma folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei. Mindhárom magyar együttes a győzelemre tört, talán az OSC-nek lesz a legnehezebb dolga Szolnokon, de az Egernek sem lesz sétagalopp megküzdenie a Rijekával. Ezzel együtt az edzők is nehéz meccsekre számítanak.

20141112 BL Szolnok-OSC12

A két magyar együttes összecsapásával indul ez a BL kör. A Szolnok vezetőedzője, nehéz meccsre számít, annak ellenére, hogy az ellenfélnél center nélkül áll fel.: Az elmúlt szezonban csak mi tudtuk legyőzi az OSC-t. Nyolc mérkőzést játszottunk velük Magyar Kupát, Bajnokok Ligját, és az Ob I-ben is összefutott a két gárda, ebből hétszer győztünk. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem készülünk az összecsapásra. Az OSC nagyon erős és jó csapat. Ne tévesszen meg senkit, hogy elvesztette az első mérkőzését a Dubrovnki ellen. Szeretnénk megnyerni a szerda esti meccset, ezért mindent meg is fogunk tenni. – mondta Cseh Sándor. Az vendégek trénere érthetően nem boldog, hogy KAyes után Német Toni sem játszhat:  Center nélkül a Szolnok ellen lehetetlen küldteés nyerni. Van strukturális problémánk, amit megpróbálunk megoldani – fogalmazott Vincze Balázs.

Az Egernek majd Rijekában kell helyt állnia. Bár a horvát együttes kicserélődött az elmúlt szezonhoz képest, cseppet sem gyengült. Dabrowski Norberték nyerni mennek a plávikhoz: A közelgő mérkőzés nagyon fontos számunkra és a Rijekának is. Nemcsak a pontok szempontjából hanem, hogy helyreállítsuk a renoménkat.

Kiélezett meccsre lehet számítani a Barceloneta – Jadran Herceg Novi összecsapáson is, ahol a hazaiak mindenképp nyerni szeretnének. Ez egy fontos mérkőzés lesz számunkra. Otthon játszunk egy erős elllenféllel. A Jadran egy jó csapat, fiatal játékosokkal egy nagy edzővel a kispadon, aki nemcsak az együttesnek, de a montenegrói válogatottnak is a szövetségi kapitánya. Jól kell játszanunk és az emberelőnyöket be kell lőnünk. Győzni szeretnénk. – zárta Chus Martin a katalánok edzője.

A Bajnokok Ligája mai programja:

A-csoport

19.15: CN Atletic-Barceloneta – Jadran Carine Herceg Novi
19.30: Wasserfreunde Spandau Berlin – Olympiakosz Pireusz
20.45: VK Primorje EB Rijeka – ZF-Eger

Tabella:

1. Primorje EB Rijeka 1 – 3 pont
2. CN Atletic-Barceloneta 1 – 3 pont
3. ZF-Eger 1 – 1 pont
4. Olympiakosz Pireusz 1 – 1 pont
5. Jadran Carine Herceg Novi 1 – 0 pont
6. Wasserfreunde Spandau Berlin 1 – 0 pont

B-csoport

17.30: Szolnoki-Dózsa Közgép  – A-Híd OSC Újbuda  (Sport 1, élő)
19.15: Pro Recco – Partizán Raiffeisen Belgrád
20.00: Galatasaray Isztanbul – Jug CO Dubrovnik

Tabella:

1. Pro Recco 1 – 3 pont
2. Szolnoki-Dózsa Közgép 1 – 3 pont
3. Jug CO Dubrovnik 1 – 3 pont
4. A-Híd OSC Újbuda 1 – 0 pont
5. Partizan Raiffeisen Belgrade 1 – 0 pont
6. Galatasaray Isztanbul 1 – 0 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek