2015 november 28.

Bajnokok Ligája: Edzői reakciók a mai forduló előtt

Az Eger trénere, Dabrowski Norbert bizakodó. Vincze Balázs nem boldog, de akármi is lesz a Recco meccs eredménye, menniük kell tovább. Cseh Sándor pedig tudja, milyen nehéz feladat előtt a Szolnok Dubrovnikban.

dubrovnik otthona

A Dubrovnik otthona, a félelmetes Gruzki ( fotó: wiki)

Ahogy tegnap már megírtuk, parádés párosítások vannak a BL harmadik fordulójában. A hevesiek a Barcelonetával, a sok sérülttel küzdő OSC az olasz sztárgárdával, a Pro Reccoval meccsel. A Szolnoknak pedig Dubrovnikban kell helyt állnia.

Dabrowski Norbert, az Eger edzője: Egy új csapat a Barceloneta, de nem gyengébbek. Van két győzelmük, ez pedig jól mutatja az erejüket. Azt hiszem, a közelegő játéknap sokkal fontosabb számunkra, nyerni szeretnénk.

Vincze Balázs, az OSC edzője: Elég nehéz kezelni ezt a helyzetet. Ennek ellenére nem aggódjuk túl. Nekünk a legjobbat kell kihozni. Egyáltalán nem vagyok boldog, de a jelenlegi helyzetből kell kihoznunk a maximumot. Bármi is lesz az eredmény a Recco ellen, mennünk kell tovább.

Cseh Sándor, a Szolnok edzője: A Jug az egyik legerősebb csapat a Bajnokok Ligájában és a horvát bajnokságban. A szezonban igen jó új játékosok érkeztek, még erősebb csapatot szeretnének építeni, mint a tavalyi. Kiváló állapotban van a csapat, még nem vesztettek pontot az Regionális Ligában. Elsődleges célunk, hogy résztvevői legyünk a Final Six-nek. Ennek érdekében meg kell tennünk minden Dubrovnikban.

Vjekoslav Kobescsak, a Jug edzője: Egy nagy meccs van előttünk. Tavaly a Szolnok azért jött ide, hogy megnyerje a meccset, végül elvesztette. Ne felejtsük el, nem könnyű itt játszani. Tudom, hiszen sokszor játszottam itt még a Mladost trénereként a csapattal.

Bajnokok Ligája, a harmadik forduló párosításai:

A-csoport

19.00: Jadran Herceg Novi-Wasserfreunde Spandau Berlin
19.15: ZF-Eger-CN Atletic-Barceloneta (Digi Sport 2, élő)
19.30: Olympiakosz Pireusz-Primorje EB Rijeka

Tabella:

1. CN Atletic-Barceloneta 2 – 6 pont
2. Primorje EB Rijeka 2 – 6 pont
3. Olympiakosz Pireusz 2 – 2 pont
4. ZF-Eger 2 – 1 pont
5. Wasserfreunde Spandau Berlin 2 – 1 pont
6. Jadran Herceg Novi 2 – 0 pont

B-csoport

18.00: Partizan Raiffeisen Belgrád-Galatasaray Isztanbul
20.15: Jug CO Dubrovnik-Szolnoki Dózsa-Közgép (Sport 2, élő)
20.15: A-HÍD OSC Újbuda-Pro Recco (M4 Sport, élő)

Tabella:

1. Pro Recco 2 – 6 pont
2. Jug CO Dubrovnik 2 – 6 pont
3. Szolnoki Dózsa-Közgép 2 – 6 pont
4. A-HÍD OSC Újbuda 2 – 0 pont
5. Galatasaray Isztanbul 2 – 0 pont
6. Partizan Raiffeisen Belgrade 2 – 0 pont

nyilatkozatok: LEN médiaHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek