2015 november 11.

Bajnokok Ligája: Derekasan küzdött az OSC, de a Szolnok győzött

A fordulásig jól tartotta magát az OSC a Szolnok ellen, ám után elkezdett fáradni a gárda. A Tisza-partiak a harmadik negyedben 4-1-es etapot podukáltak, a végén azonban feljöttek az újbudaiak, végül egy gól lett a két csapat között.

szolnok osc 2

Az OSC-nél Német Toni is kidőlt a sorból, így Vincze Balázsnak center nélkül kelllett vízbe küldenie az övéit. Mint jelezte a tréner valamit kitaláltak, de azt nem volt hajlandó elárulni mit. A másik oldalon mindenki egészséges volt. A vendégek az első győzelmükért, a hazaiak a második három pontjukért hajtottak.

Az első támadásokból már kiderült, Kovács Gábor játszott centert az OSC-ben. Mitrovics kezdte meg a gólgyártást majd a rögtön válaszolni tudott rá az újbudai együttes egy előnyből, 1-1. Sőt, a vezetést is átvette, amikor Brguljan váratlan lövése akadt be Nagy Viktor kapujába. A Szolnoknál kihagyott előnyök illetve akciók jellemezték támadásaikat. A második nyolc percből fél perc telt el, mikor Graham értékesített egy fórt, ezzel 1-3 volt az állás. Ezek után egy kiállítást puskázott el a hazai csapat, de Younger mentette a menthetőt és egyre hozta fel csapatát. A nagyszünetre döntetlent mutatott az eredményjelző, hiszen Mitrovics ismét megmutatta meddig tud kiemelkedni a vízből, 3-3.

A harmadik negyedben Varga Dani tapasztotta a vezető találatot az OSC kapujába, majd kétgólosra hízott az előnyük, mikor Gocics lövése megpattantva talált utat Bisztritsányi kapujába, 5-3. Varga Dénes góljánál már látszott elkezdett fáradni a vendég gárda. A Szolnok ezek után egyre könnyebben kezdte kialakítani helyzeteit, de a záróakkord előtt maradt a közte három, 7-4. Varga Dani bombájával már négy volt közte. A vége így is izgalmas lett, hiszen Decker találatával már 14 másodperccel a vége előtt 8-7 volt az állás. A végén azonban a Szolnok “lenyelte a labdát”.

Bajnokok Ligája, második forduló, B-csoport:

Szolnoki-Dózsa Közgép  – A-Híd OSC Újbuda 8-7 (1-2, 2-1, 4-1, 1-3)
Gólszerzők: Varga Dániel 2, Varga Dénes 2, Mitrovics 2, Younger 1, Gocics 1 ill. Graham 2, Decker 1, Bátori 1, Gór-Nagy 1, Bundschuch 1 Brugljan 1

További program ebből a fordulóból:

19.15: Pro Recco – Partizán Raiffeisen Belgrád
20.00: Galatasaray Isztanbul – Jug CO Dubrovnik

Tabella:

1. Szolnoki-Dózsa Közgép 2 – 6 pont
2. Pro Recco 1 – 3 pont
3. Jug CO Dubrovnik 1 – 3 pont
4. A-Híd OSC Újbuda 2 – 0 pont
5. Partizan Raiffeisen Belgrade 1 – 0 pont
6. Galatasaray Isztanbul 1 – 0 pont

További program a mai napról:

A-csoport

19.15: CN Atletic-Barceloneta – Jadran Carine Herceg Novi
19.30: Wasserfreunde Spandau Berlin – Olympiakosz Pireusz
20.45: VK Primorje EB Rijeka – ZF-Eger

Tabella:

1. Primorje EB Rijeka 1 – 3 pont
2. CN Atletic-Barceloneta 1 – 3 pont
3. ZF-Eger 1 – 1 pont
4. Olympiakosz Pireusz 1 – 1 pont
5. Jadran Carine Herceg Novi 1 – 0 pont
6. Wasserfreunde Spandau Berlin 1 – 0 pont

Fotó: Szolnok/facebookHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek