2016 február 03.

Bajnokok Ligája: A Szolnok meglepné a Reccót – vélemények a játéknap előtt

Hosszú szünet után ma folytatódik a Bajnokok Ligája. Az egeriek úgy vélik, egy veszélyes, a csoport meglepetés csapatával találkoznak, a szolnokiak tudják, szükségük van a Recco ellen extra teljesítményekre is a győzelemhez.

szolnok osc 2

Madaras különleges meccsre számít (Fotó Szolnok/facebook archív)

Három igen fontos találkozó előtt vannak a magyar együttesek. Talán a Szolnoknak lesz a legnehezebb dolga, hiszen idegenben kellene begyűjteni a három egységet. Cseh Sándor, így vélekedik a meccs előtt: “A magyar bajnokság, és a Bajnokok Ligájában is hosszú szünet után találkozik a két csapat. Pszichikálisan rendben vagyunk. Szükségünk lesz extra teljesítményekre, hogy jó meccset játszunk. A Recco egy jó csapat a legjobbunkat kell nyújtanunk ellenük. “ – fejezte be a Szolok vezetőedője. Madaras Norbert, speciális meccsre készül: “Egy különleges meccs lesz számomra. Tíz évet játszottam olasz klubokban. Most mindent megteszek a Szolnok győzelméért. Nagy meccsre számítok, itt is, és otthon is. “

A másik magyar együttesnek, az Egernek is kellene egy győzelem. Dabrowski Norbert, az Eger edzője, tudja, ezt nem fogja csak úgy odaadni a német gárda:  “A Spandaunak csak döntetlenje van a csoportban. Ők a meglepetés csapat a gruppettóban. Nehéz meccsre számítok.” A napokban visszavonulását bejelentő Biros Péter, így látja az esélyeket. “Mi tiszteljük a német vízilabdát és a Spandau-t. Tudjuk, hogy jobb játékosokból áll a csapatunk, jó formában vagyunk az Eb után. Győzni akarunk.” A harmadik magyar együttes, az OSC a Nyékiben fogadja a csoport sereghajtóját, a Galatasarayt, Vincze Balázs együttese első győzelméért hajt.

Érdekesség, hogy a forduló után zárul az “odavágók” köre. Jövőhéten már a 6. fordulót rendezik ugyanezekkel a párosításokkal, csak éppen fordított felállásban.

A mai nap BL programja:

Bajnokok Ligája., 5. forduló: (2016. február 3.)

A-csoport:

18.00 Olympiakosz – Jadran Herceg Novi

19.00 ZF-Eger – Spandau 04 (Digi Sport 1., élő)

20.00 Primorje Rijeka – Barceloneta

B-csoport:

18.00 Jug Dubrovnik – Partizán Belgrád

20.00 A-Híd OSC Újbuda – Galatasaray (M4 Sport, élő)

20.30 Pro Recco – Szolnoki Dózsa Közgép (Sport 2., élő)

TabellaHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek