2015 október 02.

Bajnokok Ligája: A Szolnok és az OSC már a főtábláért küzd

Holnap a Szolnok és az OSC is idegenben kezdi meg a küzdelmeket a Bajnokok Ligája főtábláért. A Tisza-partiak Marseille felé veszik az irányt, még az újbudaiak Nagyvárad felé.

2015 barceloneta - Szolnok BLMTI02

Nyolcan pályáznak négy kiadó helyre. A második BL kör csoportjából a Szolnok és az OSC is elsőként jutott túl gruppettójából, így mindkét együttes könnyebb ellenfélre számíthatott, végül egy francia és egy román együttes jött.

A szolnokiak mestere biazkodó a találkozó előtt:  Igazából se pozitív, se negatív érzéseim nincsenek a sorsolással kapcsolatban– vélekedett a párosításról Cseh Sándor vezetőedző az Új Néplapnak.– Lényegében teljesen mindegy, hogy kit kaptunk ellenfélnek, nagy terveink és céljaink vannak a Bajnokok Ligájában, ezért nem is lehet más a cél, mint továbbjutni. Itt már nincs gyenge csapat, a Marseille a jól szerepelt a selejtezőtornán, többek között döntetlent játszott az OSC-vel, de legyőzte a Volgográdot és a Duisburgot is.

Az újbudaiak is idegenben kezdenek, méghozzá kicsit közelebb kellett utazniuk mint a Szolnoknak, hiszen Nagyváradra kellett mennie Vincze Balázs legénységének. A magyar csapatnak kezdődött legkorábban a szezon, hiszen szeptember elején a BL első körében már játszottak, aztán elkezdődött honi pontvadászat és a második kör is. Most pedig már a főtábla a célja az együttesnek.

A négy kieső együttes az Euro Kupában folytatja majd.

Október 3., szombat:

19.00 Primorje Rijeka -Waspo 1898 Hannover

19.00 Jadran Herceg Novi – AN Brescia

20.30 DiGi Oradea – A-HíD OSC Újbuda

20.00 CN Marseille – Szolnoki Dózsa Közgép

– a visszavágókat október 17-én rendezik.

Sz. B.

Fotó: MTIHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek