2015 február 10.

Bajnokok Ligája: A Szolnok és az Eger meccse is a TV-ben

Élőben lesz látható mindkét Bajnokok Ligája mérkőzés. Az Eger Kragujevácon, még a Szolnok itthon küzd meg a három pontért a legrangosabb európai kupaporodon.

DSCN9771

Nehezebb dolga lesz az Egernek a BL ötödik fordulójában. A hevesi alakulat az első kör zárásaként Kragujevácra látogat. Az eddig három pontot gyűjtő szerb együttes éppen otthon gyűjtötte be egyetlen győzelmét a Barceloneta ellen. Az Eger az előző fordulóbeli sikerével továbbjutó helyen áll, még egy győzelemmel pedig nagy lépést tehetne a továbbjutás felé, főleg úgy, hogy a harmadik helyen álló Brescia a Reccóval találkozik.  A harmadik meccsen az Olympiakosz a sereghajtó Barceloneta együttesét fogadja. A katalánok már kvalifikálták magukat a szuperdöntőbe a rendező jogán.

A B-jelű hatosban a Szolnokhoz a Galatasaray látogat, az előző körben Dubrovnikban az első vereségét szenvedte el a Dózsa, így most nyernie kellene ha az élmezőnnyel akarja tartani a lépést Cseh Sándor együttese. Egy nagy rangadót is játszanak a csoportban, hiszen a Rijeka a Jug-ot fogadja, hétvégén már összecsapott egymással a két gárda, akkor idegenben négy góllal tudott nyerni a Primorje. A csoport harmadik találkozóján a Spandau megszerezheti első győzelmét a Partizán ellen.

Mindkét magyar érdekeltségű találkozót közvetíti a TV. A Szolnok hazai szereplése a Sport 1-en, még az Eger vendégjátéka a Digi Sport 2-n lesz látható.

A Bajnokok Ligája szerdai programja:

A csoport:

2015. február 11.:

17:00 Olympiakosz (görög) – Barceloneta (spanyol)
17:55 Radnicski Kragujevác (szerb) – ZF-Eger (DIGI Sport 2, élő)
20:30 Pro Recco (olasz) – Brescia (olasz)
A csoport állása:

1. Pro Recco 12 pont
2. ZF-Eger 7 pont
3. Brescia 5 pont
4. Olympiakosz Pireusz 4 pont
5. Radnicski Kragujevác 3 pont
6. Barceloneta 2 pont

B csoport:

2015. február 11.:

18:50 Primorje Rijeka (horvát) – Jug Dubrovnik (horvát)
19:00 Szolnoki Dózsa-Közgép – Galatasaray (török) (Sport 1 TV, élő)
19:00 Spandau (német) – Partizan Belgrád (szerb)

A csoport állása:

1. Jug Dubrovnik 12 pont
2. Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 9 pont
3. Primorje Rijeka 9 pont
4. Partizan Belgrád 3 pont
5. Galatasaray 3 pont
6. Spandau 0 pontHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek