2015 október 17.

Bajnokok Ligája: A Szolnok elintézte a Marseille-t – Ismét a főtáblán a Tisza-parti együttes

Könnyedén győzött a Szolnok a Bajnokok Ligája 3. selejtező visszavágóján a Marseille ellen. A Tisza-parti siker azt is jelenti, hogy ott van Cseh sándor együttese a BL főtáblán.

szolnok4

Ott van a főtáblán a Szolnok (Fotó: Szolnok/facebook)

A Szolnok egygólos előnyről várhatta a visszavágót a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörénk visszavágóján

Az első negyedben ránk ijesztett a Marseille, hiszen Mitrovicsot szórták ki, majd Khasz értékesített az előnyt 0-1. Eztán a Szolnok sokáig nem talált az ellenszert, majd Madaras egy ejtéssel kiegyenlített. Ez lendített egyet a szekéren. Kis Gábor parádésan centerezett majd a két Varga játszott össze, így 3-1-re. A második nyolc percben folytatódott a magyar csapat remeklése. Mitrovics majd a két Varga brillírozott, a végén Madaras bombájával már 8-1-re ment a Szolnok a félidőben.

Younger gólja 10-1 után végleg kinyitotta a meccset. A továbbiakban lankadt a koncentráció, de nem sokáig. Egy ötméterest és egy akcióból tudtak közelebb jönni. Kis Gábor azonban ismét kilenc gólosra állította vissza a különbséget kétszer is centerből volt eredményes az olimpiai bajnok, így 12-3-ra módosítva a hajrára az állást, ami a záróakkord előtt 12-4 volt. Az utolsó nyolc percben kozmetikázott a francia együttes az eredményen, a vége 13-6 lett.

Bajnokok Ligája, 3. selejtező, visszavágó:

Szolnoki Dózsa-Közgép – CN Marseille 13-6 (3-1, 5-0, 4-3, 1-2)

Szolnok: Nagy V. – Gocsics 1, Madaras 2, Vámos, Mezei, Varga Dénes 1, Mitrovics 2. Csere: Jansik D., Alekszics 1, Kis G. 3, Younger 1, Varga Dániel 2. Vezetőedző: Cseh Sándor

Marseille: Garsau – Monneret, Simon 3, Crousillat 1, Kovacevic, Khasz 1, Camarasa. Csere: Cannoe, Dino, Olivon, Constantin-Bicari 1. Vezetőedző: Florian Bruzzo

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek