2014 május 31.

Bajnokok Ligája: A Rijeka a negyedik negyedben állva hagyta a Partizánt – Vargáéké a bronzérem

A Bajnokok Ligája harmadik helyéért a Rijeka hat góllal bizonyult jobbnak a Partizánnál. Vargáék a győzelemből kivették a részüket, hiszen öt gólt is dobtak. A Rijeka így megszerezte a harmadik helyet a BL-ben.

Varga Denes primorje
Vargáék megtették a kötelezőt és behúzták a bronzérmet a mai harmadik helyért folytatott találkozón.

A mérkőzés első negyedében a Partizán dominált olyannyira, hogy Cuk és Stojanovic révén 2-0-ra vezettek és ez is lett a negyed vége. A második negyedben maágra talált a Rijeka egy 3-0-ás etappal megfordította a mérkőzést, így 3-2-re a horvát csapatnál volt az előny.

A harmadik nyolc percben igazi gólzáport láthatott a közönség, hiszen nyolc találat is született. A záróakkordra pedig megőrizték Varfáék a közte egy gólt, 7-6 volt az állás. A negyedik negyedben Előbb Dani majd Dumi talált a hálóba és ha még ezt nem lett volna elég a magyar gólokból ismét jött Dani pazar találata, így már 10-6 volt a Rijekának. A hajrában még Setka és Radu tett rá egy lapáttal, így 12-6ra győzött a horvát csapat és VArgáék egy bronzéremmel gazdagodtak.

Bajnokok Ligája, bronz mérkőzés:

Partizán Belgrád – Primorje Rijeka 6-7 (2-0, 0-3, 4-4, 0-5)
Gólszerzők: Cuk 2, Vico 1, Tomasevic 1, Dedovic 1, Stojanovic 1 illetve Varga Dániel 3, Varga Dénes 2, Garcia 2, Radu 2, Sukna 1, Obradovic 1, Setka 1

Fotó: Primorjerijeka

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.