2016 május 31.

Bajnokként érkezik a Barceloneta is a BL-re

Hátrányból fordított a Barceloneta a Sabadell ellen a spanyol bajnokság döntőjében, így megvédte címét. Pár nap múlva már a Szolnok ellen láthatjuk Szirányiékat. 

Barceloneta2016bajnok

Szirányi a kupával (Fotó: facebook.com/cnab.oficial)

Három meccsesre nyúlt a finálé a spanyol bajnokságban, hiszen az első találkozót a Sabadell nyerte, így a Barceloneta rögtön hátrányba került és nem szabadott hibáznia. A második összescsapáson egyenlített a címvédő, így tegnap jöhetett a harmadik, mindent eldöntő ütközet.

A mérkőzést nem mondhatni, hogy végig uralta a Barceloneta. Sőt, már 3-7 is volt az állás, mikor megkezdték a felzárkózást. Négy gólt is lőttek zsinórban, és az utolsó negyedben köszönhetően behúzták a találkozót, ezzel pedig a bajnoki címet.

Ha az idei szezont nézzük a Barceloneta a Szuperkupát, a Spanyol Kupát és most a bajnokságot is megnyerte. A katalán gárda csütörtökön már a Szolnok ellen meccsel az elődöntőbe jutásért.

Spanyol bajnokság, döntő (harmadik mérkőzés):

Barceloneta – Sabadell 11-8 (1-5, 2-0, 5-2, 3-1)

Atlétic Barceloneta: López Pinedo, Szirányi, Strahinja Rasovics, Minguell 1, Fernández, Viktor Rasovic 1, Famera, Larumbe 1, Roca 1, Espanol 2, Munarriz 4, Tahull 1.

Sabadell: Motos, Sergi Cabanas 1, Soler, López Escribano 1, Gallego 1, Marsal 3, Víctor Cabanas 1, Koopman 1, Matoso, Hernando, Alcaide, Fenoy.

(Az egyik fél két nyert mérkőzéséig tartó párharc végeredménye: 2-1 a Barceloneta javára)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek