2017 január 16.

Bajban a Partizán Belgrád

Ismét uszodagondokkal küzd az együttes. 

banjica uszoda

A patináns Banjica, amellyel megint gondok vannak

A belgrádi együttes eddig a Banjica uszodában játszotta hazai meccseit. Ám most a létesítménnyel gondok adódtak –amellyel bő egy éve már voltak problémák  – néhány hete nem is tudott edzeni saját otthonában. Budapesten – a Fradival játszott edzőmeccseket – valamint Zlatiborban oldotta meg a tréningjeit. A hétvégén a teljesítményben is megmutatkozott, hiszen a Regionális Ligában a Zágrábtól idegenben 10-4-es sima vereséget szenvedett.

Milan Gale Muskatirovics

A csapat ideiglenes otthona

Nos, szerdán 18.30-tól a Jug Dubrovnikot fogadják a Bajnokok Ligájában. A Banjica uszodába azonban még mindig nem lehet mérkőzést rendezni.

A csapat hivatalos oldalán közölte, hogy ideiglenesen megoldotta a problémát, hiszen a jóval kisebb másik belgrádi uszodában a “Milan Gale Muskatirovics”-ban fogadja a horvát csapatot.

Mint ismeretes, a Partizán az idén teljesen kicserélődött. Vladimir Vujaszinovics immár a Reccot irányítja, és a rutinos játékosok is távoztak a csapatból. Hírmondónak, Nikola Jaksics és Radomir Drasovics maradt, csapattársaik pedig alig 21 és 22 évesek.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek