2016 szeptember 22.

Az UVSE mindent megnyerne az idén

Az UVSE női csapata a bajnokságban és a kupában is címet védene, míg az Euroligában eggyel feljebb lépne, és behúzná a legrangosabb európai kupát. Áts Bertalan, a csapat edzője úgy véli: álomszezon lehet ez.

uvsenoi0101

Október elején rajtol a női OB I, az idei szezon fő esélyese is az UVSE, mely együttes a tavalyi két arany és egy ezüstöt, három első helyre cserélné.

Áts Bertalan az UVSE vezetőedzője: A keretünk három helyen változott a nyáron. Antal Dóri visszament az Egyesült Államokba tanulni, így tőle el kellett búcsúznunk. Érkezett viszont a holland Van Der Sloot és most már Czigány Dórit is a sorainkban tudhatjuk. Természetesen az egyértelmű célunk, hogy megvédjük a bajnoki címeinket, mind a Magyar Kupában, mind a bajnokságban, valamint hogy végre felérjünk Európa csúcsára és behúzzuk az Euroligát is. Ez egy igazi álomszezon lehetne az UVSE-nek, ám a magyar bajnokság is egyre keményebb lesz, a fiatal játékosok egyre inkább meghatározó szerepet töltenek be klubjaikban és az első négy-hat csapat között bármi megtörténhet. A nemzetközi porondon is három magyar együttes is bizonyíthat idén, ami külön öröm a hazai szakágnak. A klubbal egyébként tegnap kezdtük el a felkészülést az új idényre, az olimpia miatt mindenki kapott egy hosszabb pihenőt. Kevés időnk van alapozni és rákoncentrálni a bajnokságra, de mindent megteszünk, hogy az elejére formába lendüljünk. – fejezte be a dfve.eu-nak.

Az UVSE 2016/2017-es névsora:

Bicskei Réka, Catharina Hendrica van der Sloot, Csabai Dóra, Czigány Dóra, Gangl Edina, Hertzka Orsolya, Kiss Eszter Lara, Kisteleki Hanna, Keszthelyi Rita, Kövesdi Vivien, Kuna Szonja, Mucsy Mandula, Szücs Gabriella, Takács Vivien, Tóth Ildikó

Vezetőedző: Áts Bertalan

Másodedző: Benczur MártonHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek