2020 május 22.

Az új igazolás erős Vasasra számít

Bátori Bence szerint új csapatával, a Vasassal felvehetik majd a versenyt a férfi vízilabda ob I élvonalával a következő szezonban.

MTI Fotó: Czagány Balázs / archív

A Szolnokról a fővárosba igazolt világbajnok játékos csütörtökön az M1 aktuális csatornának elmondta, egy ideje már érezte, hogy váltania kell, a piros-kékek ajánlata az utolsó pillanatban érkezett és rendkívül elégedett volt a klub által felvázoltakkal.

“Lesznek idősebb játékosok, a magam 28 évével én is közéjük tartozom igazából, valamint sok tehetséges fiatal, ez pedig egy jó egyveleget alkothat”

– fogalmazott Bátori.

A játékos hozzátette, a Vasasnál most ugyan még csak “építkeznek”, de a koronavírus-járvány miatt lezárt bajnokság után hosszú ideje, bő két hónapja lesz az együttesnek a felkészülésre, ami nagy segítség a gárdának. Megjegyezte, Vad Lajos személyében – akivel pályafutása első profi éveit a Honvédnál töltötte – kiváló és keménykezű szakember irányítja a társaságot.

Bátori Bence elmondta, várhatóan a következő idényben is kiemelkedik majd a mezőnyből a Bajnokok Ligája-győztes Ferencváros, a zöld-fehérek mögött azonban nagy csatát vívhat majd az OSC, a Szolnok, a Vasas, a BVSC és a Honvéd a dobogóért.

A A-Híd VasasPlaket csütörtökön jelentette be a világbajnok Bátori Bence és Bedő Krisztián, valamint két szerb olimpiai, világ- és Európa-bajnok szerződtetését.

(MTI-vizipolo.hu)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek