2015 május 16.

Az OSC – Szolnok után: “Úgy készülünk, van még három meccsünk”

A bajnoki döntő második meccsét is megnyerte a Szolnok, az OSC otthonában, 12-5-re. A vizipolo.hu a játékosokat kérdezte. Nagy Viktor, Salamon Ferenc, Gór-Nagy Miklós és Bisztritsányi Dávid véleménye.OSC_Szolnok_BL_44

Salamon Ferenc, az OSC játékosa: Az elején elmentek két-három góllal, utána nem tudtunk visszajönni a meccsbe. Utána is megvoltak a lehetőségeink, de elhibáztuk őket, és a Szolnoknak ilyen előnyt nem szabad adni. Sportemberek vagyunk, megyünk tovább, és úgy készülünk, hogy van még három mérkőzésünk ebben az idényben.

Nagy Viktor, a Szolnok kapusa: Csupa jó érzés van benne, mert győztünk. Jól ment a játék, ennél jobban nem is kívánhat az ember. A végén sem engedtünk ki, minimálisra csökkentettük a hibák számát. Összes csapattársamban az alázatot láttam, és most úgy érzem, hogy ezzel  a nagyarányú győzelemmel egy kicsit sikerült az OSC-t megtörni. Jön a harmadik meccs, talán ők fáradtabbak lesznek, mert nem olyan hosszú a kispadjuk, mint a miénk. Hétfőn dűlőre akarjuk vinni a bajnoki cím sorsát.

Gór-Nagy Miklós, az OSC játékosa: A Szolnok nagyon jól játszott, Nagy Viktor remekül védett. Nem tudtuk átlőni a zónáikat. Jobban kezdtük ezt a meccset, mint a szolnokit, az eredményt mégsem ezt mutatja, bízunk benne, hogy a szolnoki uszodában elkezdjük a győzelmi sorozatunkat.

Bisztritsányi Dávid, az OSC kapusa: Idejött a Szolnok, és nagyon megvert minket. Szolnokra győzni megyünk, megpróbáljuk, bár nagyon nehéz lesz. A mai napon ennyivel jobb volt ellenfelünk, hétfőn pedig eggyel jobbak leszünk.

 

EMLÉKEZTETŐ

E.On férfi vízilabda Ob I.

Döntő, 2. mérkőzés

A-Híd OSC Újbuda – Szolnoki Dózsa-Közgép 5-12 (2-4, 0-4, 1-3, 1-1)

Nyéki Imre uszoda, 1200 néző

Vezette: Marosvári, Németh

OSC: Bisztritsányi – Bátori, Kayes, Juhás, Hegedűs, Gór-Nagy 1, Bundschuh. Csere: Decker Á. 2, Graham, Salamon 2, Brguljan

Vezetőedző: Vincze Balázs

Szolnok: Nagy – Madaras 2, Gocics, Varga Dénes 5, Mezei, Mitrovics 2, Jansik. Csere: Vámos 2, Hangay, Kis G., Alekszics, Tóth M., Varga Dániel 1.

Vezetőedző: Cseh Sándor

Gy. Zs., Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek