2018 május 03.

Az OSC nem adja fel

Úgy vágtunk neki az idénynek, hogy bajnoki döntőt játsszunk, a csapat összetétele alkalmas is volt erre – nyilatkozta Apáthy Endre az OSC főszponzora, aki a jövőről is beszélt.

oscvízilabda201701

Fotó: Balogh Máté

A Reggeli Start vendége volt az újbudaiak főszponzora, a téma pedig az idei szezon volt. Apáthy Endre a műsorban elmondta, “úgy vágtunk neki az idénynek, hogy bajnoki döntőt játsszunk, a csapat összetétele alkalmas is volt erre. Nem sikerült egységes, harcos csapatot kialakítani, amelynek tagjai fejben is ott vannak minden meccsen. Nagyon gyenge teljesítmények voltak ebben az évben. Egy meccsünk volt, amikor a csapat tényleg jó teljesítményt nyújtott, ez az Eger elleni kupaelődöntő volt. – mutatott rá, leszögezve, hosszútávra gondolkodom az OSC-ben.

Az érzéseiről eképp nyilatkozott Apáthy az idényt illetően: „mi csalódottak vagyunk ezzel a szerepléssel. Az teljesen reális volt, hogy az elődöntőt elveszítjük. Remélem, hogy a harmadik helyet sikerül megszereznünk. Nem volt hektikus a szezon, teljesen alulmúlta önmagát a csapat. Az eredmények alapján az Eger ellen lenne valamennyi esélyünk a bronzpárharcban, a kupaelődöntőben szépen megvertük őket, velük szorosabb meccseket játszottunk, mint a Szolnokkal. Kármentés lenne a bronz, hogy jövőre is a Bajnokok Ligájában indulhassunk” – mondta el a jövőre nézve.

Az edzőkérdésről hangsúlyozta: Tóth László pozitívumot jelentett február óta. Elsősorban magyar szakvezetőt szeretnének, de elképzelhető olyan helyzet, hogy külföldi szakembert hoznak. „Nem nagy nevet, hanem jó edzőt szerződtetnénk  -fejezte be Apáthy Endre.

A teljes adás:Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek