2016 október 02.

Az OSC megizzadt a Hannover ellen

Egyetlen gól döntött a Bajnokok Ligája B-csoportjának rangadóján. Vincze Balázs csapata végül behúzta a mérkőzést, és így csoportgyőztesként menetelt tovább.

osc201610

Hibátlanul ment tovább az OSC (Fotó: Balogh Máté)

Nagyot küzdött az OSC a Hannover elleni csoportrangadón.

Két 100%-os csapat találkozott a B-csoportban, hiszen mind az újbudaiak, mind pedig a Hannover magabiztosan verte a Barendrecht gárdáját.

Ahogy azt várni lehetett az elejétől kezdte nagyon szorosan alakult a találkozó. Az első negyedben 4-4 után Erik Bukowski jeleskedett, így egy góllal vezetett a német gárda a etapot követően. A második nyolc percben Nikics révén egyenlített az OSC, majd Ban Marin találatára Kovács Gábor tudott válaszolni, 6-6.

A nagyszünet után kilenc gól is esett, ebből Vincze Balázs együttes jött ki jobban és a záróakkord előtt 11-10-re már a magyar csapat vezetett. A negyedik negyedben Salamon talált be fórból, majd a hajrára kanyarodva Bukowski volt eredményes, így kialakítva a 12-11-es végeredményt.

Győzelemével az OSC hibátlan mérleggel ment tovább, míg a Hannover másodikként végzett a csoportban. A Barendrecht kiesett.

Bajnokok Ligája, B-csoport: 

A-HÍD OSC Újbuda – Waspo Hannover 12-11 (4-5, 2-1, 5-4, 1-1)
Gólszerzők: Salamon 3, Kovács G. 2, Seman 2, Dra. Brguljan 1, Bátori 1, Zalánki 1, Bunschuch 1, Nikics 1 ill. Dar. Brguljan 3, Bukowski 2, Ban 2, Radovics 2, Jokics 1, Sekulics 1

A csoport végeredménye: 1. A-HÍD OSC Újbuda 6 pont, 2. Waspo Hannover 3 pont, 3. Barendrecht 0 pont

A BL 2. körében csatlakoznak: 

Primorje Rijeka (horvát), Duisburg (német), Vouliagmeni (görög), Marseille (francia), ZF-Eger, Brescia (olasz), Crvena Zvezda (szerb), Sabadell (spanyol)

A Bajnokok Ligája főtábláján vannak:

Jug Dubrovnik (horvát)
Spandau Berlin (német)
Olympiakosz Pireusz (görög)
Olympic Nice (francia)
Szolnoki Dózsa-Közgép (magyar)
Pro Recco (olasz)
Partizan Belgrád (szerb)
CNA Barceloneta (spanyol)

A Bajnokok Ligája Hatos Döntőjét tavalyhoz hasonlóan, (2017. május 25. és 27. között) Budapesten rendezik.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek