2016 május 25.

A Recco ásza visszatérhet

Doppingvétsége után a Recco és az olasz válogatott motorja zöld utat kapott, így holnap medencébe ugorhat az olasz bajnokság Hatos Döntőjében.

Alex Giorgetti

Mint beszámoltunk róla a hónap elején, az anyai ágon magyar Alex Giorgetti nem frissítette a “holléti adatlapját” valamint a megadott lakáscímen sem a saját neve szerepelt, így hiába keresték a doppingellenőrők. Az eset doppingvétségnek minősült..

Az eset tisztázódni látszik, hiszen a La Gazzetta dello Sport arról ír, hogy az olasz válogatott és a Recco egyik legjobbja ott lehet a hétvégi olasz bajnokság végjátékában. “Rémálommal teltek napjaim. Sajnálom, hogy nehéz pillanatokat okoztam a társaimnak és a válogatottnak. Bízom benne, hogy minden világossá válik.  Alig várom, hogy vízbe ugorjak” – mondta Giorgetti az újságnak, aki megköszönte azoknak, akik mellett álltak a nehéz időkben.

Az olasz bajnokság Hatos Döntője már ma elkezdődik, de a Recco csak holnap lép színre az elődöntőben. Amennyiben Amadeo Pomilio együttese győz megnyeri a Final Six-et a 30. scudettóját söpörheti be a gárda.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek