2015 szeptember 26.

Az OB I./B az idei cél az AVUS-nál

A főleg saját nevelésű tehetségeket soraiban tudó Domino Aligátor VÍzilabda Utánpótlás Sportegyesület idén is a feljutást célozta meg a tavaly elért hatodik helyezés után.

AVUSFotó: aligator.hu

Az előző szezonban a helyosztóknak köszönhetően ugyan csak a hatodik helyen végzett a Domino Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület, az idén ismét a feljutást tűzték ki célul. A Nyugati-csoportban induló Domino AVUS a Pécsi TE-ÁOK, a Pápai SE, a Kanizsa Vízilabda SE, a Fehérvár Póló SE I. valamint a Soproni Vízilabda SE együttesével küzd a helyezésekért. A négy csoport első helyezettje feljut az OB I/B-be.

“Tavaly nem kerültünk fel az OB I/B-be, az idei bajnokságba viszont nincs mese, egyértelműen a feljutás a cél. Ennek érdekében leigazoltuk a Franciaországból hazatérő Karácsonyi Vazult, valamint Ceglédről Kutasi Rómeót. Rajtuk kívül főként saját nevelésű fiataljainkra támaszkodunk, akik ugye egy esztendővel idősebbek, rutinosabbak, érettebbek lettek. Heti öt vizes, és három erőnléti edzéssel készültünk a bajnokságra, edzőmeccsen kétszer is legyőztük az OB I/B-s Nagykanizsát – ám ebből még nem szabad messzemenő következtetést levonni. A feljutásért vívott harcban a Pécs és talán a Székesfehérvár lehet a riválisunk, de mint említettem, csalódásként érnénk meg, ha nem lépnénk egy osztállyal feljebb. Gondot a fedett uszoda felújítása okozhat, egyelőre nem tudjuk hol edzünk majd, és így első hazai meccsünket majd csak tavasszal vívjuk.” – nyilatkozta Juhász Tibor elnök, az aligator.hu-nak.

Az AVUS OB II.-es kerete:

Kapusok: Sztojadinov Nikola, Kovács Barnabás
Játékosok: Blank Ádám, Szőke Patrik, Kutasi Rómeó, Karácsonyi Vazul, HajmásiAndrás, Juhász Máté, Doma Péter, Szabados József, Jenei Dániel, Úr Valér,Ekler Bendegúz, Polcsik Máté
Vezetőedző: Gortva Zoltán

N.V.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek