2016 március 29.

Az Eger légiósa már edz

Sérüléséből lábadozik és hamarosan visszatér, így már a szerb szövetségi kapitány is meghívta keretébe. Milos cuk

Az Eb óta nem volt bevethető Milos Csuk, makacs sérüléssel küzd a szerb válogatott, aki jó úton jár a felépülésében, hiszen most Dejan Szavics behívta az ausztrálok ellen készülő keretébe. Dabrowski Norbert is számít rá a szezon hátralévő fázisában, az egriek edzője így nyilatkozott a játékosról nemrég.: “A rehabilitációja végén jár. A szerb válogatott orvosai felügyelték mindezt. Ott is kezdi meg a komolyabb edzéseket, a visszatéréséhez a felkészülést. Jó ötletnek tartom, támogatom ebben. Egyelőre ők tudják, hogy milyen állapotban van, mennyit dolgozhat. Nem lenne most szerencsés kiszakítani a megszokott közegéből, pláne meg akkor, hogy nincs Egerben a csapata.” -fejezte be az egrivizilabda.hu-nak.

Milos Csuk tehát március 31-én vélhetően játszani fog az ausztrálok elleni barátságos mérkőzésen a szerb válogatottban. A találkozóra meghívottak között nincs meglepetés, az Eb keretét hívta meg Savics, egy-két játékossal kiegészülve, mint például: Subotics, Ubovics, Risticsevics vagy a Rasovics testvérek.

A szerbek kerete az ausztrálok ellen: 

Gojko Pijetlovics, Dusko Pijetlovics, Branislav Mitrovics, Stefan Mitrovics, Dusan Mandics, Sava Randelovics, Milos Cuk, Slobodan Nikics, Milan Aleksics, Nikola Jaksics, Andrija Prlainovics, Filip Filipovics, Nemanja Ubovics, Gavril Subotics, Dimitrij Risticsevics, Strahinja Rasovics, Viktor Rasovics.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek