2017 április 16.

Áts Bertalan – Fantasztikus egy ilyen csapatot irányítani!

Örömittas szavak a friss Len kupa-győztes edzőtől. 

uvselenkupa01

Áts Bertalant próbálják bedobni a lányok a vízbe a meccs végén (Fotó: vizipolo.hu)

Áts Bertalan a vizipolo.hu-nak: Egy csapat erejét, egységét mindig a védekezés mutatja és az emberhátrány. Ez ma nagyon jól működött. Fantasztikus érzés egy ilyen csapatot irányítani. Mindenki előtt le a kalappal. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült az Euroliga négyes döntőjébe bejutni, pedig arra készültünk. A sors azonban, úgy hozta, hogy a LEN Kupába kerültünk, ami a második legrangosabb nemzetközi kupa, de ezt a serleget megnyerni is nagy élmény. Köszönöm az egyesület elnökségének, hogy ezt a tornát megrendezték, támogattak bennünket mindenben! Köszönöm Benedek Tibornak, aki januárban csöppent bele ebbe a családba, és azóta mindenben segít. És köszönöm a szurkolóinknak, akit támogatásukkal szintén nagyon sokat tettek hozzá a győzelmekhez  – fejezte be a vezetőedző.

EMLÉKEZTETŐ:

A LEN Kupa döntőjében:

UVSE – Plebiscito Padova 7-6 (4-2, 1-1, 2-2, 0-1)

UVSE: Gangl – Czigány, Kisteleki H. 2, Szücs, Keszthelyi, Tóth I. 1, Csabai 1. Csere: van der Sloot 2, Hertzka, Kövesdi, Kuna, Takács V. 1. Vezetőedző: Áts Bertalan

Padova: Teani – Barzon 1, Queirolo 2, Millo 1, Dara 1, Galardi 1, Robinson. Csere: I. Savioli, Gottardo, M. Savioli, Nencha, Casson. Vezetőedző: Stefano PosterivoHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek