2015 május 15.

Atomvízilabda szolnoki módra: vélemények az OSC – Szolnok után

Lecsapott a szolnoki kalapács, írtuk tudósításunkban, és bizony néha ez volt az ember érzése. A Szolnok 12-5-re nyert az OSC otthonában a bajnoki döntő 2. mérkőzésén, az aranyat három nyert meccs után osztják. A vendégek már a félidőben remekeltek, a hazaiak nagyon akartak, ezúttal kevés sikerrel. A vizipolo.hu az edzőket is megkérdezte.nagy viktor

Vincze Balázs, az OSC vezetőedzője: Nincs bennem csalódottság, mert ezen a mai meccsen a Szolnok jobb volt nálunk. Az első mérkőzésen nem éreztem azt, hogy ez a játékoskeret, amivel a Szolnok rendelkezik, ilyen erős, most azonban megmutatta. A harmadik meccsre úgy megyünk, mintha az első lenne, szeretnénk még egyszer annyi embert idehozni, mint ma este.

Cseh Sándor, a Szolnok vezetőedzője: Az elmúlt két napunk volt a legnehezebb. Mindenki tudja, hogy nincs ekkora különbség a két csapat között. Úgy érkeztünk ide, hogy vezettünk a párharcban egy-nullra, és ahogy megszereztük a meccsen a vezetést és egyre nagyobb előnyre tettünk szert az OSC begörcsölt. Szerintem a harmadik meccs lesz a legnehezebb, de az a célunk, hogy mihamarabb lezárjuk a döntőt.

EMLÉKEZTETŐ

E.On férfi vízilabda Ob I.

Döntő, 2. mérkőzés

A-Híd OSC Újbuda – Szolnoki Dózsa-Közgép 5-12 (2-4, 0-4, 1-3, 1-1)

Nyéki Imre uszoda, 1200 néző

Vezette: Marosvári, Németh

OSC: Bisztritsányi – Bátori, Kayes, Juhás, Hegedűs, Gór-Nagy 1, Bundschuh. Csere: Decker Á. 2, Graham, Salamon 2, Brguljan

Vezetőedző: Vincze Balázs

Szolnok: Nagy – Madaras 2, Gocics, Varga Dénes 5, Mezei, Mitrovics 2, Jansik. Csere: Vámos 2, Hangay, Kis G., Alekszics, Tóth M., Varga Dániel 1.

Vezetőedző: Cseh Sándor

Gy. Zs., Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek