2018 április 12.

Átigazolás: világbajnokkal erősített a Miskolc

Tovább erősítette a jövő évi keretét a Miskolc, a klub Egerből csábította el játékosokat valamint montenegrói válogatott is érkezik a csapatba.

Budapest, 2016. december 27. Bedõ Krisztián, az Eger (j2) és Jansik Dávid, a Szolnok játékosa a férfi vízilabda szuperkupa döntõjében játszott Szolnoki Dózsa-Közgép - ZF-Eger mérkõzésen a zuglói Laky Károly Uszodában 2016. december 27-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

(MTI Fotó: Kovács Tamás)

Nagy név érkezik a 2018/2019-es szezonban a Miskolc csapatához. Egerből, Bedő Krisztiánt csábította el Sike József csapata. Sőt, Lőrincz Bálint is elhagyja a hevesieket és légiósok is érkeznek.

Szasa Misics, Milos Milicsics, Alex Bowen, Vadovics Viktor, Nagy Ádám, Csoma Kristóf és Hornyák Olivér marad.

Bachner András, a klub szakmai vezetője szerdán új játékosok érkezését jelentette be: “Nyártól nálunk folytatja pályafutását Egerből a 24 esztendős Lőrincz Bálint, aki több poszton is bevethető, illetve klubtársa, az 1993-as születésű Bedő Krisztián, a válogatott centere, aki tagja volt a 2013-ban Barcelonában világbajnoki aranyérmet szerző magyar csapatnak. Rajtuk kívül érkezik még két légiós, a 22 éves Ognjen Stojanovic a szerb Crvena zvezdától, továbbá a montenegrói válogatott, a 24 esztendős Bojan Banicevic, a Jadran Carinetől. Az is biztos, hogy az utánpótlásból a felnőttekkel fog dolgozni Vismeg Botond, továbbá Vismeg Zsombor.” – mondta a Bachner András az Észak-Magyarországnak.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek