2018 június 11.

Átigazolás: Szentesről és a Honvédból erősített a Szombathely

Két játékos érkezését jelentette be a klubvezetés.

szombathelyujigazolas01

Fotó: aligator.hu

Korábban beszámoltunk róla, hárman hagyták el a szombathelyi gárdát, most pedig a szezonzáró piknik alkalmával két játékos szerződtetését hozta nyilvánosságra a vezetés.

Nos, Takács János Szentesről, még Irmes Pál a Honvédtól igazolt a vasi együtteshez, így teljesnek látszik a csapat 2018/2019-es kerete.

– Több ajánlatom is volt, de végül a legszimpatikusabbak, a szombathelyiek mellett tettem le a voksomat – mondta Takács János a klub honlapjának. – Hogy milyen emlékeim vannak az AVUS-ról? Nyár elején nálunk edzőtáboroztak a vasiak, akkor megnéztük őket – őszintén mondom, azóta rengeteget fejlődtek. Amikor Szombathelyen játszottunk bajnokit, azt gondoltuk, hogy a meccs végére elfáradnak és kinyílik az olló, több góllal nyerünk – de nem, végül kikaptunk. Ami a terveimet illeti, remélem valóban erősítést jelentek új együttesem számára. A csapattal elsődleges cél a biztos bentmaradás, de persze evés közben jön majd meg az étvágy, szeretnék minél előbbre végezni.

– Matajsz Márk hívott fel, és annyira meggyőzően vázolta fel a lehetőségeket, hogy gyakorlatilag a beszélgetés végén igent is mondtam – közölte Irmes Pál. – Korábban is figyeltem az AVUS szereplését és eredményeit, már akkor is szimpatikus csapat volt számomra.  Amikor gondolkodtam, hogy adott esetben melyik csapathoz igazolnék szívesen, az AVUS is közte volt. Utána még párszor beszéltünk telefonon, és mindig megerősítettem, hogy örülök a megkeresésnek és jönni fogok. Ami a célokat illeti, csapatszinten, amit a vezetőség kitűzöt, vagyis a biztos bentmaradás. Egyénileg pedig szeretnék bebizonyítani az edzőnek és a csapatnak, hogy jó ötlet volt leszerződtetni. Az utolsó évben védőként játszottam a Honvédban, de Matajsz Márk már korábban jelezte, hogy – a kapust és a centert kivéve – több pozícióban is számol velem. A csapatból több fiatalt is ismerek, például Juhász Mátét, Kurucz Barnabást, Hajmási Andrást. Tetszik, ahogy Szombathelyen építik a csapatot és fejlesztik a vízilabdát – mondta Irmes Pál.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek