2020 július 02.

Átigazolás: Kaposváron két légióssal lett teljes a keret

Két külföldi játékos is fog szerepelni a somogyiaknál.

kapospolo.hu / facebook

“Domagoj Jajčinović a Mladost Zágráb csapatában nevelkedett, tehetségére pedig az utánpótlás-válogatottaknál is felfigyeltek. Eddigi pályafutása során játszott hazáján kívül játszott Franciaországban és Romániában is. Legutóbb a VK Zadar 1952 együttesét erősítette.

Kacper Langiewicz az Egyesült Államokban ismerkedett meg a sportág alapjaival, A UC San Diego csapatában játszott az egyetemi évei alatt, a kiegyensúlyozott teljesítményének köszönhetően pedig ott lehetett a 30. Nyári Universiádén, Nápolyban. Az amerikai válogatottal egészen a döntőig menetelt, a jó szereplés pedig olasz szerződést ért neki. A legutóbbi szezonban a második vonalban szereplő Carpisa Yamamay Acquachiara csapatában játszott és már tagja volt a felnőtt amerikai válogatott keretének is.

A két játékos a negatív koronavírus-teszteket követően állt munkába Kaposváron.”

– írta a kapospolo.hu.

A Kaposvári Vízilabda Klub 2020/2021-es Férfi OB I-es kerete:

Berta József, Csiszár Boldizsár, Dobos Dávid, Grieszbacher Márk, Juhász-Szelei Norbert, Kakstedter Bendegúz, Kecskeméti Manó, Kovács Olivér, Majnik Márk, Mijic Dávid, Tóth Ádám, Tóth Gili Tamás, Vadócz Dávid, Vékony Ákos, Vindisch Ferenc, Domagoj Jajčinović, Kacper Langiewicz

Vezetőedző: Surányi László.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek