2017 június 18.

Átigazolás: francia válogatottal erősített a Dunaújváros

A holland Laura Aarts után, egy újabb válogatott játékos érkezett, ráadásul centerposztra.

(L to R) 3 GARIBOTTI Arianna ITA; 6 MAHIEU Geraldine FRA ITA (white cap) Vs. FRA (Blue Cap) Croatia - Serbia Women LEN European Water Polo Championships 2016 Kombank Arena, Belgrade, Serbia  Day02  11-01-2016 Photo G.Scala/Insidefoto/Deepbluemedia

Fotó: G.Scala/Insidefoto/Deepbluemedia

Két légiósa már biztos lesz az újvárosnak a következő idényben, hiszen Géraldine Mahiue is a magyar bajnokságban fog játszani Laura Aarts után.

Nagy megtisztelés volt számomra, amikor Mihi megkeresett. Nagyon izgatott vagyok, hogy részt vehetek majd ebben a kalandban és segítsem a csapatot amennyire csak tudom, hogy győzni tudjunk. Mióta Filippos Sakelis az edzőm azóta azon dolgoztunk, hogy egy nap külföldi csapatban tudjak majd játszani. Ez volt az utolsó éven az egyetemen, így közelebb kerültem ahhoz, hogy külföldre eligazoljak. Játszottam már a Dunaúváros ellen edzőtáborokban és a Bajnokok Ligájában is. Nagy szívvel küzdő csapat, tele jó játékosokkal, Mihi egy nagyon jó edző, alig várom, hogy elkezdjük a közös munkát és új dolgokat tanuljak meg itt. A Dunaújváros számomra egy remek lehetőség – fogalmazott  Géraldine Mahiue, a dfve.eu-nak.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek