2019 február 27.

Átigazolás: A Fradi két játékost is kölcsönadott

A szezon hátralévő részében két fiatalt is kölcsön ad a zöld-fehér gárda a Pécsnek.

pecsifiatalok2019

A még több játéklehetőség reményében Gál Dávid és Turnai Kristóf a Ferencvárosból a pécsi együtteshez szerződött – írja a fradi.hu.

„Amikor megtudtam, hogy nagy valószínűséggel a pécsi csapatban fogok játszani, elkezdtem követni a gárda eredményeit és megtetszett a dinamikus játékuk. Egy összeszokott és fiatal játékoskeret a Pécsé, több pólóst is ismerek már korábbról, még utánpótlás szinten játszottunk egymás ellen, így annyira nem is volt nehéz a váltás. Elsősorban a kapás oldalon erősítem a csapatot, de rosszkézen is tudok játszani. Azt gondolom, hogy gyorsan tudok reagálni a helyzetekre, ez védekezésben és támadásban is a csapat hasznára lehet.” – fogalmazott Gál Dávid a pécsi klub honlapjának.

„Komoly csapatok ellen is jól szerepelt a Pécs, oda-vissza meg tudták verni a BVSC-t, ez önmagáért beszél. A PVSK-Mecsek Füszértet az teszi igazi csapattá, hogy nagyon jó és szimpatikus játékerőt képvisel, mindenki tisztában van a feladatával és a legjobb tudásához mérten teljesít a meccseken. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a csapat hasznos tagja lehessek edzéseken és a mérkőzéseken is.” – mondta Turnai András.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek