2019 június 14.

Átigazolás: a BVSC-ből erősített a Vasas

Az angyalföldi együttesnél is alakul a következő szezonbeli csapat.

Az új idényben is Bóbis Máté irányítja majd a piros-fehéreket, hozzá csatlakozik Mátéfalvy Csaba.

„A Vasas vezetőségével és a főtámogatónkkal folytatott egyeztetések után vállaltam el a feladatot. Szeretnék bizonyítani, szeretném, ha jövőre sokkal eredményesebben szerepelnénk. Ez az év nem úgy sikerült, ahogy terveztük, de a következő szezonban meg kell céloznunk a középmezőnyt. A keret erősödni fog, úgy érzem, alkalmas lesz arra, hogy sikeresebb évet zárjunk. Köszönöm azoknak a játékosoknak a munkáját, akik most távoznak a csapattól. Örülök annak, hogy három fiatal is felkerül az első kerethez, fontos, hogy a jövőben is tudjunk alulról építkezni, komolyan számítunk rájuk a céljaink elérésben” – fogalmazott Bóbis Máté, a vasassc.hu-nak.

„Ez most az a szituáció, amikor segíteni kell a Vasasnak, hiszen mindannyian azt kívánjuk, hogy a csapat a klub nevéhez méltóan szerepeljen” – mondta Mátéfalvy Csaba, aki a legutóbbi szezonban utánpótlás szakmai igazgatóként dolgozott a szakosztályban. „Ha ebben a törekvésben én tudok segíteni, akkor mindent meg kell tennem, még akkor is, ha jelenleg a magyar válogatott mellett végzett munka sok időmet elveszi. Ezt a szakosztály vezetése is tudja és elfogadja, ezzel együtt is megkértek, hogy elsősorban a kapusok felkészítésével foglalkozzak. Nagy kihívás, de várom a feladatot, bízom benne, hogy jövőre eredményesebben szerepel a csapat az első osztályban. A szakmai igazgatói posztot úgymond leadom, de a kapusokra utánpótlás szinten is figyelek majd.”

Ami a játékosmozgást illeti, a BVSC-ből megszerezte az angyalföldi együttes Török Bélát, valamint Kiss Bálint érkezik a Honvédtól. Trombitás Tamás, Makszim Soma és Korom Dániel az utánpótlásból kerül fel valamint két játékossal folytat még tárgyalásokat a klub.

A távozók oldalán szerepel Szabó Bence, Mátyók Norbert, Major Martin és Hőna Dávid.

A VasasPlaket kerete a 2019/20-as szezonban:

Dévai Kristóf, Korom Dániel – kapusok

Bencz Rolf, Miklós Levente, Kiss Bálint, Sélley-Rauscher Domonkos, Török Béla, Simon Henrik, Halek Márton, Hegedüs Gábor, Takács Bálint, Vogel Simon, Trombitás Tamás, Makszim Soma

Vezetőedző: Bóbis Máté
Kapusedző: Mátéfalvy CsabaHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek