2015 május 14.

Alakul a Vasas jövő évi kerete

Három új név is szerepel az angyalföldiek következő idénybeli csapatában. A legnagyobb fogás kétségtelenül a montenegrói válogatott Jovan Sarics. Jónás György visszatér az együtteshez, Mészáros Csaba pedig a BVSC-től igazol a piros-kékekhez.

Jovan Saric reprezentacija.me

Jövőre is lesz válogatott a Vasasban, Jovan Saric személyében (Fotó: reprezentacija.me)

A Vasas háza táján is zajlanak jócskán az átigazolások és a tárgyalások. Azt már korábban tudtuk, hogy Gyárfás Tamás marad a klub kötelékében. A fiatal balkezes volt az első, aki még egy évre aláírt. Most pedig három érkezővel bővült a csapat.

Egy régi-új játékosát is visszacsábította a piros-kék együttes. Jónás György négy év idegenlégióskodás után döntött úgy, hogy hazatér. Az új igazolások közé tartozik Mészáros Csaba megszerzése, ő a BVSC-t hagyja ott az angyalföldiek kedvéért.

A legnagyobb “hal” eddig Jovan Sarics megszerzésre. A montenegrói válogatott idén oszlopos tagjává nőtte ki magát Ranko Perovics együttesének. A játékos, így nyilatkozott a vasassc.hu-nak: A kezdetektől fogva a Jadran Herceg Noviban vízilabdázom, innen indult a karrierem, de most úgy éreztem, hogy váltásra van szükségem.  A Vasas ajánlata nagyon megtisztelő volt, mégiscsak egy olyan klubról beszélünk, amelyet mindenki ismert a vízilabdaéletben, természetesen én is pontosan tisztában vagyok vele, hogy milyen eredményei és hagyományai vannak az egyesületnek. Beszéltem Draskóval a szerződés aláírása előtt, ő is csupa pozitívumot mondott a csapatról és a szakmai stábról egyaránt.

Eleinte az lesz a fontos, hogy minél hamarabb be tudjak illeszkedni a csapat játékrendszerébe, annyit megígérhetek, hogy mindent meg fogok tenni azért, hogy megfeleljek a várakozásoknak és elérjük a csapattal a bajnokságban a kitűzött célokat.
Jobbkezesként alapvetően a baloldalon játszom, de sokszor előfordul, hogy bekeveredem centerbe, ott is feltalálom magam. Néhány éve tagja vagyok a montenegrói válogatottnak is, tavaly nyáron ott voltam Dubaiban a világliga-bronzérmes csapatban, és eddig ebben az évben is minden csoportmeccsen lehetőséget kaptam a szövetségi kapitánytól.

A következő hetekben bizonyára még hallunk átigazolási híreket a csapat háza tájáról.

Sz. B.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek