2016 június 30.

A vízilabda Messije a Pro Reccóban folytatja

Pont került az argentín balkezes jövőjére, mint ahogy egy olasz válogatott és egy rutinos kapus is érkezett a Pro Reccóhoz.

gonzalo echenique

“A vízilabda Messije” – még a Barceloneta együttesében játszott, mikor elnevezték így. Az argentín származású, de spanyol válogatott balkezes, Gonzalo Echenique ősztől a Reccóban fog játszani.

Gonzalo Echenique az elmúlt szezont a Jug Dubrovniknál töltötte kölcsönbe, ahol mindent megnyert, hiszen a Regionális Ligát, a Horvát Kupát, a Horvát bajnokságot és a Bajnokok Ligája trófeáját is a magasba emelhette, most azonban visszatér a Reccóhoz, és ősztől már a sztárklub tagja lesz. A helyzet azonban tovább bonyolódik a transzferrel, hiszen ő a harmadik balkezes a klubnál, így Dusan Mandics vagy Filip Filipovics jövője kérdésessé vált az együttesnél. Mint korábban beszámoltunk róla, Filipovicsot az Olympiakosz szerette volna megszerezni, azonban egy idő után letettek róla a klub vezetői. Ezzel az igazolással azonban lehet, megváltozik minden.

Két érkezőről számolt még be a klub hivatalos honlapja, a 26 éves Edoardo Di Somma a Sport Management együttesét hagyja el, a játékost előszeretettel hívja meg Campagna a válogatott keretébe is. Goran Volarevics a rutint fogja képviselni a kapuban, a 38 éves hálóőr 2012-ben az Settebello tagjaként a londoni olimpián is ott volt. További hír, hogy Francesco Di Fulvio és Matteo Aicardi szerződését hosszabbított.

Természetesen vannak távozók is a klubnál Massimo Jacopo (33), Alex Giorgetti (28), Niccola Gitto (29), Giacomo Pastorino (36) és Andrija Prlainovics személyében, utóbbi a Szolnokhoz igazolt.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek