2015 augusztus 27.

A világbajnok Vidám Vízilovaknál töretlen a fejlődés

A kazanyi masters vb-n nem is olyan rég aranyat szerző Vidám Vízilovak a siker titkáról, és a két év múlva esedékes budapesti vb-n címvédés lehetséges esélyeiről is beszéltek a Reggeli Startban.

digividamvizilovak

Egy vb-arany már került a zsákba, hiszen a Vidám Vízilovak a +45-ös korosztályban megnyerték a kazanyi világbajnokságot. A döntőben a Szentpétervárt verték. Eppel László, Bessenyei Attila és Ürögi Zsolt beszélt a győzelem titkáról Digi Sportban. A három egykori klasszis egyetértett abban, hogy a csapatszellem és a folyamatos edzés valamint a hétről-hétre való éles meccsek jelentették a sikert.

“Három-négy hétig együtt volt a csapat. Heti három-négy edzés volt. Fórvariációkat gyakoroltunk, hihetetlen is volt, hogy ötvenéves emberek ilyeneket csináltak, magánestábláztunk. Mindent elkövettünk azért, hogy megnyerjük a vb-t.” – mondta Bessenyei Attila.

Van utánpótlás is a Vidám Vízilovaknál, hiszen 130 gyermek játszik az egyesületben a Budapest Bajnokságban. Nekik pedig a most vb-t nyert együttes tagjai a példaképeik.

A humoros beszélgetés teljes hosszában: Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek