2017 július 27.

A védekezésünk végig parádés volt – A főszereplők véleménye a görög verés után

Zalánki Gergő és Manhercz Krisztián is Nagy Viktort emelt ki. Vámos Márton szinte előre megjósolta azt, hogy mennyivel verjük a görögöket, még Gór-Nagy Miklós már játszaná a finálét.

Budapest, 2017. július 27. Gór-Nagy Miklós a férfi vízilabdatorna elõdöntõjében játszott Görögország - Magyarország mérkõzés végén a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 27-én. A magyar válogatott 7-5-re gyõzött, bekerült a döntõbe. MTI Fotó: Czagány Balázs

Budapest, 2017. július 27.
Gór-Nagy Miklós a férfi vízilabdatorna elõdöntõjében játszott Görögország – Magyarország mérkõzés végén a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 27-én. A magyar válogatott 7-5-re gyõzött, bekerült a döntõbe.
MTI Fotó: Czagány Balázs

Gór-Nagy Miklós újságíróknak: Védekezésünk végig parádés volt, a második félidő szenzációs lett, felúszni sem bírtak. Ez egy nagyon jó csapat, nagyon bízunk egymásban, visszük egymást előre és ennek eredménye a döntő. Egy katlan, amiben játszunk, sokat segít a közönség. Már játszanám a finálét, de azért előtte inkább pihenünk egy kicsit.

Manhercz Krisztián újságíróknak: Két negyed alatt egy gólt kaptunk, azt is akkor, amikor a kispad, velem együtt már a közönséggel ünnepelt. Nagy Viktor ezúttal is lehúzta a rolót, mi pedig remek blokkokkal segítettük ki.

Zalánki Gergő újságíróknak: Egy győztes meccs, az mindig jó. Kicsit talán izgalmasabbá tettük, mert az elején nem igazán jöttek be a lövések, de Nagy Viktor annyira jól védett, hogy ilyen kevés is elég volt most.

Vámos Márton újságíróknak: Valaki kérdezte tőlem az orosz meccs után, hogy mennyivel tudjuk megverni a görögöket, én mondtam, hogy két-három góllal. Úgy állt a végig, hogy három góllal vagyunk jobbak, de végül csak kettővel tudtuk. Sajnálom, hogy a nagyobbik rossz jött be. De viccet félretéve nagyon örülünk.

EMLÉKEZTETŐ:

Görögország – Magyarország 5–7 (1–2, 3–3, 0–1, 1–1)
Vezette: Naumov (orosz), Buch (spanyol)

Görögország: Flegkas – Genidounias 3, Delekas, Fountoulis 2, Kolomvos, Gounas, Vlachopoulos. Csere: Dervisis, Kapotsis, Pontikeas, Argyropouloos, Mourikis. Szövetségi kapitány: Theodoros Vlachos

Magyarország: Nagy V. – Vámos 2, Hosnyánszky 2, Gór-Nagy 1, Erdélyi 1, Varga Dénes, Hárai 1. Csere: Török, Manhercz, Zalánki, Decker Á., Mezei. Szövetségi kapitány: Märcz TamásHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek