2016 július 14.

A védekezés már jó volt, de elöl akadozott a gépezet

A BENU-Kupa második napján női válogatottunk két gólos vereséget szenvedett az ausztráloktól. Hátul jól zártunk, de támadásban még akadtak pontatlanságok.

Vodafone magyar ausztral noi4

(Fotó: vizipolo.hu/archív)

A tegnapi fájó vereség után, ma a BENU-Kupán az ausztrálokkal csapott össze női válogatottunk, mely csapat szintén vereséget szenvedett a nyitányon a spanyoloktól.

A mai nap első meccsén az ibériaiak egy góllal verték az olaszokat, ezek után következett a magyar-ausztrál találkozó.

Az első negyedben kétszer is futottunk az eredmény után, Keszthelyi mindkétszer egyenlített, azonban Bishop találatára nem érkezett magyar válasz. A második nyolc percben Arancini értékesített egy fórt, majd elkezdtek sorra kimaradni a helyzeteink. A hajrában egy időkérés után megcsináltuk a figurát, de kapufára lőttük, így 4-2-re az ausztrálok mentek a szünetben.

Tegnap nem sikerült a harmadik negyed az olaszok ellen, ma viszont jól megoldottuk, hiszen egy Keszthelyi gól révén már egy volt közte a záróakkord előtt. A negyedik negyedben voltak lehetőségeink az egyenlítésre, ezzel szemben az ausztrálok találtak be, így kétgólosra növelték a különbséget. A hajrában nem sikerült közelebb kerülni, így maradt a 3-5-ös vereség. Holnap a spanyolokkal találkozunk.

BENU-Kupa második nap:  

Magyarország-Ausztrália 3-5 (2-3, 0-1, 1-0, 0-1)

Magyarország: Kasó – Kisteleki H., Szücs G., Illés, Keszthelyi 3, Bujka, Menczinger. Csere: Czigány, Antal, Takács O., Tóth I., Szilágyi. Szövetségi kapitány: Bíró Attila

Ausztrália: Yanitsas – Beadsworth, Gofers 1, Knox, Mcghie 1, Arancani 1, Southern. Csere: Buckling, Lincoln-Smith, Webster, Bishop 2, Zagame. Szövetségi kapitány: Greg Mcfadden

Gól/emberelőny: 2/8, ill. 2/9
Gól/ötméteres: 1/1, ill. –

Bíró Attila az M4 Sport-nak: Az eredmény is mutatja támadásban kicsit vérszegények voltunk. Védekezésben azonban kezdünk össszeállni, majdnem az egész meccsen jól működtünk hátul. Holnap szeretnénk győzelemmel zárni a tornát.

A másik találkozón: 

Olaszország-Spanyolország 12-13 (3-2, 4-5, 2-3, 3-3)
Gólszerzők: Di Mario 3, Bianconi 2, Emmolo 2, Queirolo 2, Tabani 1, Radicchi 1, Aiello 1 ill. Ortiz 3, Tarragó 3, Espar 2, López 2, Bach 1, Leitón 1, Forca 1

Július 15., péntek
13.00 Olaszország- Ausztrália (női mérkőzés)
17.30 Grúzia–Ausztrália
19.00 Magyarország–Spanyolország (női mérkőzés)
20.30 Magyarország–Horvátország

Július 16., szombat:
19.00 Horvátország–Ausztrália
20.30 Magyarország–Grúzia

Július 17., vasárnap:
10.00 Horvátország–Grúzia
11.30 Magyarország–Ausztrália

Jegyárak:

Napijegy: 2000 forint
Bérlet: 5000 forint
VIP-bérlet cateringgel: 25 000 forint

Jegyek itt kaphatók az eseményre…Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek