2017 május 17.

A Vb előtt is láthatjuk férfi válogatottunkat

A budapesti világbajnokság előtt, a nagyszabású esemény főpróbájaként a Benu kupán is láthatjuk a csapatot, de nem a megszokott helyszínen.

Szolnok, 2017. január 6. Märcz Tamás, a férfi vízilabda-válogatott új szövetségi kapitánya beszél játékosaihoz a csapat edzésén a szolnoki Vízilabda Arénában 2017. január 6-án. MTI Fotó: Bugány János

(MTI Fotó: Bugány János/archív)

Július 7. és 9. között lesz a BENU Kupa a Margitszigeten, ahol a mieink a kanadai, a német és a román válogatottal küzdenek meg.

“A vb előtt fontos, hogy a csapat megkapja azt a felkészülési környezetet, amely picit megismerteti a játékosokkal a világbajnoki hangulatot” – nyilatkozta Kemény Dénes az MTI-nek, hozzátéve, hogy a mérkőzéseket a munkálatok miatt nem az 50-es nagymedencében, hanem a Széchy-medencében rendezik a Margitszigeten.

A férfi válogatott kapitánya, Märcz Tamás a május végi BL Final Six után hirdeti ki 18 fős keretét. A csapat először Somorján majd Budapesten majd Madridban fog készülni. A felkészülés hajrájában Görögországba utazik, aztán visszatér a magyar fővárosba.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek