2019 július 03.

A Vác Senso megnyerte az I. Hód-vízilabda Fesztivált

Nagy csatában győzött a csapat.

Hódmezővásárhely adott otthont a rangos tornának, ahová érkeztek csapatok Pécsről, Budapestről, Vácról, Dorogról, Szegedről, Szentesről és Hódmezővásárhelyről is, de Zentáról és Nagyváradról is képviseltették magukat a csapatok az összecsapásokon.

A mérkőzéseket két kategóriában játszották a csapatok. Az A-csoport bajnoka pedig a Vác Senso Media.

Klie Ferenc a Vác Senso csapatkapitánya honlapunknak elmondta, a hétvégi torna szenzációs volt, nagyszerű szervezés és fesztivál hangulat mellett nagyon komoly meccseket játszhattunk. Pénteki nap őszintén meglepődtünk, amikor megláttuk, hogy „profi” csoportba kerültünk, ahol többségében ob1-es és ob1/b-s aktív felnőtt játékosok valamint tehetséges ifik ellen ugorhattunk vízbe. Részemről az volt az üzenet a csapat felé, hogy legyünk együtt, érezzük jól magunkat, játszunk felszabadultan eredménykényszer nélkül. A jövő évi Masters Eb-re készüljünk és a meccseken gyakoroljunk is. Mindenki egyetértett. Megtiszteltetés még aktív profik ellen játszani, így természetesen a lehető legkomolyabban vettünk a mérkőzések minden percét. Nagy öröm volt számunkra és büszkeséggel töltött el Bennünket, hogy megnyertük a három esélyes meccsekkel teletűzdelt tornát. Reméljük, hogy tradíció lesz a Hód Vízilabda Fesztivál és az elkövetkezendő években is lesz lehetőségünk részt venni. A pólós hozzátette, szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem a szervezők munkáját! Emellett szeretném megköszönni Csillagh Bencének, hogy az utolsó pillanatban tudott hozzánk csatlakozni erre az alkalomra. Nagyon tehetséges fiatal kapus, aki túl fiatal a masters korosztályunkhoz ezért „csak” tiszteletbeli csapattagként tekintünk rá, világversenyre sajnálatunkra nem utazhat velünk – mutatott rá.

A játékos az aktualitásokról elmondta, hogy az idei Masters vb-re nem jutott el a csapat, de a Masters Eb-re készülnek. Az ambíciókról pedig eképp nyilatkozott: Azt gondolom, hogy az az „erősségünk”, hogy a csapatunk profi szemléletmódú alázatos játékosokból áll. Emellett talán kulcsfontosságú hozzávaló, hogy mi nem azért lettünk cimborák, mert egy csapatban vagyunk, hanem azért vagyunk egy csapatban mert elsősorban gyerekkori barátok vagyunk. Mi már nem a pénzért, vagy külső motiváció okán játszunk, hanem leginkább egymásért. Talán részben erről szól a „masters lét”. Ehhez természetesen szintén jelentős áldozat szükséges a játékosok és családok, párok részéről, amiért nagy köszönet illeti őket. Tulajdonképpen ebben a legjobb példakép számunkra a Vidám Vizilovak csapata. Ezen gondolatok mentén azt hiszem a csapat nevében mondhatom, hogy szeretnénk minél többet együtt lenni a jövőben és még több mérkőzést játszani közösen, illetve még több, a hétvégi fesztiválhoz és az EB-hez hasonló élményt megélni együtt. Tehát a tavalyi évhez hasonló célokkal vágunk neki a nyár utáni időszaknak is. Névadó szponzorunk a Senso Media Zrt vezérigazgatója Major Attila is biztosított minket arról, hogy lehetőségeikhez mérten továbbra is próbálja majd támogatni céljainkat, amiért nagyon hálásak vagyunk és megpróbáljuk majd viszonozni bizalmukat – fejezte be Klie Ferenc a vizipolo.hu-nak.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.