2017 április 20.

A tervek szerint haladnak a vb előkészületei

A budapesti és balatonfüredi világbajnokság előkészületei és szervezési feladatai az előzetes ütemterveket követve haladnak, az összes helyszín elkészül legkésőbb júniusra, így a terheléses próbaüzemre is kellő idő marad majd.

 

Budapest, 2017. február 21. A Duna Aréna, a nyári vizes világbajnokság központi létesítménye a helyszínbejárás napján, 2017. február 21-én. Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jelentõségû budapesti beruházásokért felelõs kormánybiztos ezen a napon bejelentette, hogy a szerzõdésben vállalt határidõ elõtt és költségkereten belül elkészült a létesítmény. Július 14. és 30. között Budapesten és Balatonfüreden rendezik meg a világbajnokságot. MTI Fotó: Balogh Zoltán

(MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Az elmúlt időszakban több téves információ jelent meg a 17. FINA Világbajnoksággal kapcsolatban, amelyeket a leghatározottabban visszautasítunk.

A Bp2017 NKft. és partnerei mindent megtesznek annak érdekében, hogy a világbajnokság helyszíneihez köthető kivitelezési munkák megfelelő minőségben és határidőre készüljenek el, hiszen Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseményének sikeres megrendezése az egész ország közös célja.

Az esemény iránt óriási az érdeklődés. A jegyértékesítés kezdete óta több mint 70 ezer jegyet vásároltak a nézők. Ez a szám pedig még magasabbra nőhet, amikor a vízilabda-mérkőzések belépőit is meg lehet majd váltani. Az óriás toronyugrás esetében pedig máris telt házról beszélhetünk.

(Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.)Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek