2018 május 24.

A “szomszédból” igazolt az Eger

Még egy játékossal bővült a hevesiek következő szezonbeli kerete.

lukcsdorin

Immár 13 főre rúg az egri keret, hiszen a hevesi klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta az eddig Miskolcon játszó Lukács Doriánt. Így a Decker Ádám, Hosnyánszky Norbert, Sztrahinja Rasovics, Angelosz Vlahopulosz, Marko Avramovics, Valics Bence, Biros Barnabás, Csiszár Boldizsár, Kürti Dominik, Magyar Márton, Sánta Dániel és Gyárfás Tamás névsor tovább bővült.

Lukács Dorián játszott Szolnokon, Szentesen és az Euro Kupa elődöntőt játszó Miskolcban. A játékos tagja volt a 2016-os U19-es válogatottnak és a 2017-es U20-as vb negyedik csapatnak.

Eléggé meglepett a dolog, pláne, hogy olyan számról volt a telefonomban nem fogadott hívás, amit egyáltalán nem ismertem – emlékezett vissza az egrivizilabda.hu-nak Lukács Dorián, hogyan is kezdődött az egész. Hozzátette: aztán, amikor láttam, hogy sms is érkezett ugyanettől a személytől, és a végén Dabrowski Norbert neve szerepelt, már kezdtem sejteni, hogy miről lehet szó. Természetesen ezt követően, rögtön vissza is hívtam, és első kérdésként meg is kaptam, hogy szeretnék-e Egerbe igazolni. Mi mást mondhattam volna erre, minthogy nagyon örülök a megkeresésnek, hogy szívesen mennék, és nagy megtiszteltetésnek gondolom az egészet. Őszintén szólva, egy nagyon jó lehetőségnek gondoltam, nem is sokat gondolkoztam rajta. Szinte rögtön igent mondtam, a folytatásban aztán már csak Bárány Attila klubvezetővel kellett megállapodnom a részletekről. Mindez pár napot vett igénybe, szóval viszonylag gyors lefolyású megállapodásról beszélhetünk – mondta a bekk, majd, kiemelte: ahogy mondtam, nem nagyon gondolkodtam, hiszen az egri vízilabda hívó szavára nem lehet nemet mondani.

…Összegezve az érzéseimet, nagyon várom már, hogy elkezdhessem a munkát új klubomban, és természetesen mindent el fogok követni az érdekében, hogy minél hamarabb beilleszkedjek, és megfelelő teljesítménnyel háláljam meg a belém fektetett bizalmat. – hangsúlyozta Lukács Dorián.

Fotó: mvlc.hu / facebookHozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek