2017 április 13.

A Szolnok nem elégedne meg a Bajnokok Ligája elődöntőjével

Ráhajtana a Szolnok a BL győzelemre. Az álomból most könnyen valóság lehet, erről is beszélt a Szolnoki Vízilabdázásért Alapítvány elnöke a napokban.

Szolnok, 2017. február 8. A szolnoki Andrija Prlainovic (fehérben) és Rémi Saudadier, a Spandau játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A csoportjának 5. fordulójában játszott Szolnoki Dózsa-Közgép - Spandau találkozón a tiszaligeti Vízilabda Arénában Szolnokon 2017. február 8-án. MTI Fotó: Mészáros János

(MTI Fotó: Mészáros János)

Mint ismeretes, a Szolnok az utolsó főtáblás fordulótól függetlenül ott van a BL elődöntőjében, így nem három, hanem két meccset kellene nyernie a végső sikerhez.

dr. Nyerges Zsolt, a Szolnoki Vízilabdázásért Alapítvány elnöke több lapnak is interjút adott a napokban, melyekben a csapatról így nyilatkozott: – Büszke vagyok erre az eredményre, ami hatalmas lehetőség is a csapatunknak. Két évvel ezelőtt már ott voltunk a Final Six-ben, és tavaly is jól szerepeltünk, de az idei csoportgyőzelemmel rögtön bejutottunk a legjobb négy közé. Ez azt jelenti, hogy egyetlen meccset kell megnyernünk ahhoz, hogy a döntőbe kerüljünk. Mostanában gyakran álmodom arról, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját, ezt az álmomat a múlt héten megosztottam a csapattal is, az öltözőben. És megígérték, hogy ezt megcsináljuk – áll a szolnoki klub hivatalos oldalán.

A főtábla utolsó fordulóját április végén rendezik, ahol a Szolnok az OSC-vel játszik. A budapesti Final Six-re május 25. és 27. között került sor. Korábban megírtuk, hogy a Tisza-partiak 26-án ugranak vízbe este 20.30-tól, az ellenfelük pedig az Eger vagy a Dubrovnik lehet.

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek