2016 május 21.

A Szolnok lezárná, az Eger még játszana

Délután a bajnoki döntő harmadik mérkőzésére kerül sor. A Szolnoknak már csak egyet kellene nyernie a bajnoki címhez, míg az Eger megkezdené a felzárkózást. 

Szolnok, 2016. május 7. A szolnoki Mezei Tamás (k) és az egri Szivós Márton (j) a férfi vízilabda ob I döntõjének elsõ mérkõzéseként vívott Szolnoki Dózsa-Közgép - ZF-Eger találkozón a szolnoki Vízilabda Arénában 2016. május 7-én. MTI Fotó: Bugány János

MTI Fotó: Bugány János

Az első meccset rendes játékidőben, míg a másodikat ötméteresek után hozta a Szolnok, így érkeztünk el a harmadik, mai meccshez.

Nem hiszem, hogy bármit is számítana az, hogy mi itthon játszottunk egy viszonylag könnyebb meccset. – kezdte Cseh Sándor –  Mindkét csapat minden játékosa kellőképpen fáradt. Remélem, hogy ünneplés lesz a meccs végén, de ezzel sem én, sem pedig a játékosok nem foglalkozhatnak. Arra kell készülnünk, hogy az Eger kőkeményen nekünk ugrik már az első perctől. Nem szeretek azzal foglalkozni, hogy bajnokok lehetünk késő délutánra. Kemény párharc lesz, mint az eddigi összes Szolnok–Eger meccs volt. A csapatban mindenki játékra kész. Nem azt mondtam, hogy száz százalékos egészségi állapotnak örvend, hanem azt, hogy játékra kész! – fejezte be a címvédő mestere a vizilabda-szolnok.hu-nak.

Zalánki Gergőék azonban mindent megtesznek, hogy kiharcolják a negyedik meccset. A 2-0-ás hátrányunk ellenére sem mondom azt, hogy most minden-mindegy alapon kellene játszanunk, viszont továbbra is mindent bele kell tenni. Hogyha meg tudjuk valósítani, amit Dabrowski Norbi kér tőlünk, akkor előbb-utóbb most már nekünk is lehet szerencsénk a végjátékban. Akkor pedig azt gondolom, olyan lendületet kaphatnánk, amivel szerintem, itthon esélyt sem hagynánk a Szolnoknak. Bennünk van a győzelem esélye és most már nagyon szeretnénk bebizonyítani, hogy meg tudjuk verni riválisunkat. – nyilatkozta a parádés formában lévő hevesiek balkezese az egriek honlapjának.

A finálét a Duna World közvetíti. Egy mérkőzést még rendeznek a mai napon. A Tatabánya a KSI-t fogadja, egyben ezen a meccsen eldől, mely csapat esik ki az OB I-ből.

Férfi Ob I, döntő (harmadik mérkőzés)

15.00 Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP – ZF-Eger (Duna World, élő)

15. helyért:

16.00 EPB Tatabánya – KSI SE (a párharc állása: 1-1)

 Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek