2020 december 26.

Bombahír: a szerbek olimpiai bajnoka a Partizánban folytathatja

Az egykor Szolnokon majd a Fradiban is megfordult pólós karrierje váratlan fordulatot vehet.

(Ismét a Partizánban játszhat Mitrovics)

Mint ismeretes, a nyáron a görög Apollonhoz igazolt Stefan Mitrovics, azonban klubja nem tudta kvalifikálni magát az Euro Kupa selejtezőjéből, ráadásul a hellén pontvadászat is leállt. A 32 éves szerb olimpiai bajnok pedig úgy döntött, visszatér hazájába és a Partizánba folytatja – írja a Zurnal.rs.

– Sajnos Görögországban olyan a helyzet, hogy a versenyek és az edzések nem lehetségesek, és nem tudni, mikor kezdődnek el újra. Olyan helyzetben voltam, hogy 20 vagy több napig egyáltalán nem edzettem – mondta Mitrovics a urnal számára, és hozzáteszi: beszéltem az Apollo Smirnis klub vezetőivel, elmagyaráztam nekik a helyzetet. Emellett akadtak bürokratikus problémák, az egyetlen egyszerű megoldás Görögország elhagyása volt. A klub vezetői megértették ezt, és visszatértem Szerbiába.

A megoldás számára a Partizán lehet, ahol felnőtt Mitrovics. A fekete-fehérekkel Euroligát is nyert 2011-ben. Szeretnék minél többet segíteni. A legfontosabb azonban az, hogy részt vegyek az edzéseken, hiszen a 2021-es évben olimpia lesz – mutatott rá a Partizan régi-új játékosa.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek