2015 május 21.

A szerb világbajnok: “Beismerem a kokainfogyasztást”

Nikola Radjen bocsánatot kért mindenkitől, és csak reméli, hogy nem ér véget a karrierje.LEN Champions league waterpolo game between Jug Croatia Osiguranje and Crvena Zvezda

Mint ahogy többször írtunk róla, a szerb pólóválogatott egyik erősségének, Nikola Radjennek a szervezetében kokain nyomaira bukkantak februárban. A Nemzetközi Szövetség felfüggesztette az Olympiakosz kiválóságának játékjogát, így kihagyhatja a nyári nemzetközi tornákat, a világbajnokságot és a világliga-döntőt egyaránt. Radjen most a waterpoloserbia oldalnak nyilatkozott az ügyről:

“Valóban pozitív lett a doppingtesztem – mondta el a világbajnok játékos. – Vállalom a felelősséget tettemért, és viselni fogom a következményeket. Csak annyit remélhetek, hogy ezzel az esettel nem ér véget a karrierem. Hibáztam, minden vágyam, hogy jóvátegyem. Sajnálom, hogy csalódást okoztam, szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóktól, a játékostársaimtól, az edzőmtől és a családomtól is. Remélem, hogy egyszer még vissza tudom szerezni a bizalmukat. A szeretteim mögöttem állnak, és segítenek nekem ezekben a nehéz időkben.”

Fotó: bigportal.ba

Gy. Zs.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek