2015 október 16.

A Nemzetközi Úszó Szövetség tizenhat fős delegációja érkezik Budapestre

A FINA tizenhat fős delegációja érkezik a jövő héten Budapestre, hogy megvitassák a 2017-es vizes világbajnokság előkészítésének aktuális kérdéseit.

Mérföldköves eseménynek számít a világbajnokság előkészítésének folyamatában az az október 20-án kezdődő kétnapos munkaértekezlet, amelyen Cornel Marculesunak, a FINA általános igazgatójának a vezetésével magasrangú delegáció képviseli a nemzetközi szövetséget, amelynek tagjai többek között Lulu Guo, a FINA marketing tanácsadója, Marcela Saxlund, a FINA irodavezetője, Peter Hall, a FINA marketing osztályának vezetője, valamint Joaquin Pujol, a FINA létesítményekért felelős bizottságának vezetője.

Dagaly8 2017

A tanácskozásokon képviselteti magát a Dentsu, a nemzetközi szövetség marketing partnere, továbbá a Myrtha Pools, a Red Bull valamint a Nüssli.A munkaértekezletet megelőzően október 19-én a vendégek és az SZB képviselői látogatást tesznek a Dagálynál épülő uszodánál, ahol Dr. Fürjes Balázs kormánybiztos számol be a munkálatok állásáról és ezt követően sajtótájékoztatót is tartanak Az előrehaladást megkönnyítő munkaértekezleten a szervezés 11 fontos területének feladatait tekintik át, és rögzítik az együttműködés további menetrendjét. – olvasható a Magyar Úszó Szövetség honlapján.

A tervek szerint véglegesítik az óriástoronyugró-verseny színhelyét is, amelyet az előzetes tervek szerint a Duna-part valamelyik, Parlamenthez közeli részén jelölnek ki.Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Kapcsolódó cikkek