2015 augusztus 01.

A mai nap programja: 08.01. (szombat)

Izgalmakban bővelkedik a kazanyi vizes vb szombati napja is, hiszen négy érem is kiosztásra kerül három versenynemben. A napot a nyílt vízi úszók nyitják, a férfi toronyugrók és a női vízilabdázók folytatják, majd ahogy már az elmúlt napokban megszokhattuk, délutánra marad a szinkronúszók női kombinációja, a napot pedig a női 3 méteres műugrás döntője zárja.

Nyílt vízi úszás:

Három magyar versenyző is képviselteti magát a ma megrendezésre kerülő 25 kilométeres távon. A férfiaknál Székelyi Dánielért, a nők mezőnyében pedig Kiss Nikolettáért és Olasz Annáért szoríthatunk a kora délelőtti órákban. A férfiak mezőnye reggel 7-kor, a nőké 15 perccel később rajtol el.

Toronyugrás és műugrás:

Reggel 9-től bonyolítják le a férfi toronyugrás selejtezőjét. Az elődöntőjét egy kis pihenés után, délután kettőkor rendezik. Végül a női 3 méteres műugrás döntőjének lehetünk szemtanúi 18.30-tól.

Vízilabda:

A negyeddöntőbe jutásért szállnak vízbe a magyar vízilabdás lányok. Négy hely még kiadó a legjobb nyolcból, meglátjuk melyik válogatottnak sikerül még odaérnie.

Mérkőzések:

USA – MAGYARORSZÁG        17:50

Brazília – Kína

Kanada – Görögország

Kazahsztán – Hollandia

Szinkronúszás:

A végén, de nem utolsó sorban 16.30-tól láthatjuk a szinkronúszás női kombinációjának döntőjét.

 

N.V. / vizipolo.hu

Kapcsolódó cikkek